Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čekao tri i pol mjeseca

Perišić zaigrao prvi put nakon ozljede, Bayern slavio u Berlinu i vratio prednost

Bundesliga je prva velika europska liga koja je nastavila natjecanje usred pandemije koronavirusa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lider njemačkog nogometnog prvenstva Bayern rutinski je na gostovanju pobijedio Union Berlin sa 2:0 u prvom susretu nakon dva mjeseca pauze zbog pandemije koronavirusa.

Bundesliga je prva velika europska liga koja je nastavila natjecanje usred pandemije koronavirusa. Prvenstvo je nakon dva mjeseca pauze nastavljeno u subotu s pet utakmica 26. kola, u nedjelju su na rasporedu bile dvije utakmice, a posljednja se igra u ponedjeljak kada se sastaju Werder i Bayer Leverkusen. Sve utakmice igraju se pred praznim tribinama.

gol expired Veliki povratak Mainza na gostovanju, uzeli važan bod u borbi za ostanak divider

Neoprezni Subotićev start usmjerio utakmicu

Aktualni prvak Bayern rutinski je stigao do bodova na gostovanju u Berlinu. Bavarci nisu briljirali, ali dva gola su bila dovoljna za pobjedu protiv Uniona. Domaćin se dobro držao do 40. minute kada je Neven Subotić neopreznim startom oborio Leona Goretzku skrivivši kazneni udarac. Siguran je bio vodeći strijelac lige Robert Lewandowski za svoj 26. gol ove sezone.

Pobjedu Bayerna potvrdio je Benjamin Pavard u 80. minuti postigavši pogodak glavom nakon ubačaja Joshue Kimmicha iz kornera.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić poseve se oporavio od teške ozljede i zaigrao je za Bayern od 85. minute. Bio je to njegov prvi nastup nakon loma gležnja 4. veljače.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider