Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Počastili" i igrače...

Brutalna poruka (i bakljada) Torcide: Je li ovo upućeno HNS-u?

Hajdukova navijačka skupina je, kao i u Puli, bakljadom prekinula utakmicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za vrijeme utakmice Hajduk - Osijek (1:1), u 81. minuti, Torcida je na poljudskom Sjeveru podignula poruku:

"Dugo je već cirkus u jednom gradu na jednom mjestu, životinje su divlje, predstava je loša. Vrijeme je da se zastor spusti, karavana ode, a zvijeri u kavezu dočekaju smrt!"

S obzirom na riječi koje su koristili u poruci, ne vjerujemo da je ovo upućeno Hajdukovima čelnicima i igračima koje su na ovoj utakmici počastili sa 'srami se Hajduče', 'igrajte pič..ce' i 'dobit ćete batine', a sve je bilo popraćeno bakljadom nakon koje se dim nadvio na teren pa je sudac Fran Jović morao prekinuti utakmicu na nekoliko minuta.

Prije će biti da se poruka odnosila na Hrvatski nogometni savez i ljude koji godinama uništavaju hrvatski nogomet.

"Odgovornost, a ne demagogija"

Inače, na Sjeveru Poljuda su uoči utakmice bile iznimno rigorozne mjere pretresa, ali navijači su unatoč tome uspjeli unijeti dovoljno bengalki da naprave bakljadu i izazovu prekid, baš kao što su to učinili i u Puli prije tjedan dana.

Dodajmo kako je na ogradi na Sjeveru ponovno izvješten transparent 'odgovornost, a ne demagogija'. Prvih 12 minuta utakmice Torcida nije navijala, nezadovoljna s Hajdukovih 12 bodova zaostatka za Dinamom. U idućem kolu njihova bi uvodna šutnja mogla biti i nešto duža jer će Hajduk zaostajati za Dinamom 14 bodova ukoliko Modri ove nedjelje svladaju Rudeš u Kranjčevićevoj...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider