Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kutija šibica

Borite se za titulu najbolje malonogometne momčadi regije

Prijave za 45. izdanje popularnoga malonogometnog turnira Kutija šibica počinju 9. studenog i trajat će do 16. studenog 2015.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U ponedjeljak, 9. studenog 2015. u 12 sati, službeno će početi prijave za 45. izdanje Kutije šibica, tradicionalni malonogometni turnir koji će se održavati od 28. studenog do 29. prosinca 2015. godine. Uz seniorski turnir, u Kutiji šibica igrat će se i 9. izdanje sve popularnijeg veteranskog turnira, ali i 22. izdanje mladeži Kutije šibica, koje bi u godinama koje dolaze trebale pomoći u stvaranju novih zvijezda malog nogometa. Kao i prijašnjih godina, uz ekipe iz Hrvatske očekuje se i velik broj momčadi iz regije, pa će i ovogodišnja Kutija šibica sigurno biti najjači malonogometni turnir u regiji na kojem će svoje vještine i znanje demonstrirati najbolji malonogometaši današnjice.

Dosadašnja izdanja Kutije šibica obilježili su mnogi rekordi, veliki igrači, ali i momčadi, kojima je osvajanje ovoga malonogometnog turnira bio svojevrstan prioritet kako bi zaokružili svoje velike nogometne karijere i ovim prestižnim turnirom dokazali da spadaju u vrh malonogometne scene. Uz već popularnu Dvojku Doma sportova ovogodišnji turnir odigravat će se i u sportskim dvoranama na Trešnjevci, u Trnskom, na Peščenici, u Dubravi i Sutinskim Vrelima, što je odlična prilika da tzv. kvartovske ekipe pred svojom publikom i navijačima pokušaju doći do što boljeg rezultata i što dulje ostati na turniru.

Sustav natjecanja ostat će isti, igra se po principu 5 igrača u polju + vratar s loptom br. 5 koja je prilagođena igranju malog nogometa na parketu. Upisnina za turnir iznosi 1000 kuna po momčadi, a uz osobnu prijavu na adresi Trg Krešimira Ćosića 11, ove godine momčad će se moći prijaviti i putem službene stranice turnira www.kutija-sibica.hr. Izvlačenje parova predviđeno je za 19. studenog 2015. u SD-u Trešnjevka u 12 sati, a u slučaju bilo kakvih promjena organizatori će na vrijeme informirati javnost i medije.

A uz tradicionalno jaki seniorski turnir te iznimno zanimljiv veteranski turnir ove godine održat će se i Otvoreni kup mladeži u malom nogometu „Kutija šibica 2015“, i to od 28. studenog do 29. prosinca 2015. godine u gradskim dvoranama na već spomenutim lokacijama. Pravo nastupa na turniru imat će svi igrači rođeni 2002. godine i mlađi. Na turniru može nastupiti neograničen broj momčadi koje se pravovremeno prijave te izvrše uplatu. Svaka momčad za utakmicu može prijaviti najviše 12 igrača, a u igri se istovremeno može nalaziti najviše šest igrača (pet igrača i vratar). Utakmice se igraju 2 x 15 minuta, a utakmice poluzavršnice i završnice igraju se 2 x 20 minuta. Kotizacija za sudjelovanje na 22. Otvorenom kupu mladeži „Kutija šibica 2015“ iznosi 300 kuna po momčadi, a prijave počinju 9. studenog 2015.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider