Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hoće li zažaliti?

Bilić u finišu prijelaznog roka odbio dovesti dva odlična igrača

West Ham je loše krenuo u novu sezonu Premierlige i trenutno je posljednji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako se nakon tri uvodna kola nove sezone Premierlige nalazi na začelju, Slaven Bilić i njegov West Ham nisu angažirali nijednog novog igrača u posljednjim danima ljetnog prijelaznog roka.

Čekićari su s dva postignuta i čak 10 primljenih golova trenutno najlošija momčad Premierlige, ali Bilić nije zabrinut i ima dovoljno vjere u znanje i sposobnosti igračkog kadra kojim raspolaže.

Engleski klubovi iz godine u godinu troše kao sumanuti u posljednjim danima, pa i satima prijelaznih rokova. West Ham se odlučio izuzeti iz takvog transfer djelovanja i mirno se posvetiti pripremama za nastavak sezone.

Riskantan potez u sadašnjoj situaciji

Naime, većinski vlasnik kluba David Sullivan u izjavi za Sky Sports otkrio je kako je West Ham mogao dovesti dva značajna pojačanja za vezni red.

"Grzegorz Krychowiak i Renato Sanches su nam bili ponuđeni prije nego li su pronašli svoje nove destinacije, ali Bilić je to odbio rekavši kako je sretan s izborom igrača kojeg ima. Mi stojimo iza njegove odluke, on vjeruje da ima sve potrebno kako bismo se oporavili nakon razočaravajućeg ulaska u novu sezonu", objasnio je Sullivan.

Bilić je u West Ham ovog ljeta doveo Pabla Zabaletu, Marka Arnautovića i Javiera Hernandeza, uz dvojicu igrača čije vrijeme tek dolazi (Anouar El Mhassani iz Ajaxa i Sead Hakšabanović iz Hamlstadsa).

Procijenio je da mu za vezni red ne trebaju niti nešto defenzivniji Krychowiak (otišao na posudbu iz PSG-a u West Bromwich Albion) niti portugalsko čudo od djeteta Sanches koji se nije snašao u Bayernu i prešao je, također kao posuđeni igrač, u Swansea.

Vrijeme će, kao i uvijek, pokazati je li Bilić napravio dobre ili loše poteze s Poljakom i Portugalcem...

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider