Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'nisam ovdje da trčim'

Halilović razočarao Nijemce: 'Hrvatski Messi' postao je - problem

Njemački Bild objavio je priču u kojoj je objasnio problem zbog kojeg Alen Halilović ne igra u HSV-u...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Fitness guru za mini Messija", tim je naslovom njemački Bild najavio priču o suradnji Alena Halilovića i Hajdukova kondicijskog stručnjaka Marija Tomljanovića. Halilovićeva majka Vanessa je izjavila kako je Alenu njemačka liga izazov, a Tomljanović je ekspert za zdravlje i tjelesnu pripremu.

Kondicijski stručnjak ostaje u Splitu, ali će povremeno u privatnom aranžmanu pomagati Alenu. Mladi hrvatski reprezentativac je u subotu bio na klupi HSV-a u susretu protiv Borussije u Mönchengladbachu (0:0).

Domaći sastav nije iskoristio dva jedanaesterca, a HSV je od 25. minute igra s igračem manje. Halilović nije ulazio u igru.

"Doveden je iz Barcelone za pet milijuna eura. Zbog visine od 170 cm i atraktivnih poteza prozvan je 'Mini Messi', ali sada je za HSV postao problem", piše Bild.

Od Alena se mnogo očekivalo, čak da postane nasljednik prethodnika Van der Vaarta. Ali to se nije dogodilo.

"Sumnjalo se u Halilovićevu tjelesnu pripremu, jer i sam je izjavio: 'nikada nisam imao tri treninga dnevno'. A onda se pojavio i drugi problem. Suigrači su mu govorili: 'pokreni se čovječe', a Alen je odgovarao: nisam ovdje da trčim nego da zabijam golove", ističe Bild.

Halilović je sa 16 godina i 170 dana bio najmlađi strijelac u HNL-u, te je s 18 godina uvršten u najbolju momčad svijeta u svom uzrastu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider