FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
FIGHT!
Na Novoj TV i GOL.hr-u

Stručnjak prognozira ishode UFC mečeva: Ide protiv kladionica!

Nova TV i GOL.hr u subotu vam donose izravan prijenos UFC-ovog spektakla u Londonu - UFC Fight Night 107.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još samo jedan dan ostao je do novog UFC Fight Night 107 spektakla, uz izravan prijenos na Novoj TV i GOL.hr-u. Četiri intrigantne borbe na rasporedu su u Londonu, a evo što o svemu kaže stručni komentator Nove TV. Prijenos je sutra u 22 sata.

Glavna borba sutrašnje UFC-ove večeri u Londonu bit će između dvojice legitimnih pretendenata na titulu u poluteškoj kategoriji. Tom kategorijom već dvije godine vlada Daniel Cormier.

A sutrašnji akteri - Britanac Jimi Manuwa i Amerikanac Corey Anderson - žele biti sljedeći izazivači. Manuwa je 37-ogodišnjak, udarač, atraktivan borac, nokauter, a Anderson je mnogo mlađi, 27-ogodišnjak, prvenstveno hrvač. Evo kako ishod prognozira naš stručni komentator - Zelg Galešić.

„Blagu prednost dajem Jimiju Manuwi, eksplozivniji je i čvršći borac, već se borio s hrvačima Andersonove kvalitete. Vjerujem da ćemo vidjeti prekid prije isteka pete runde“, prognozira Galešić.

I kladionice kažu: Manuwa je favorit. Ne preveliki, ali ipak favorit. I druga glavna borba bit će sudar suprotnih stilova, u kategoriji velter. Islanđanin Gunnar Nelson vlasnik majstor je brazilskog jiu-jitsua, a Amerikanac Alan Jouban majstor tajlandskog boksa. E ovdje kladionice više vjeruju grappleru nego udaraču: Nelsonu daju čak 75 posto izgleda za pobjedu.

„Radi se o jednom tako kompliciranom meču, potpuno različiti stilovi; Nelson je parteraš, Joubana je udarač. Tko nametne svoj stil, taj će pobijediti. Ja bih čak išao protiv kladionica i dao prednost Joubanu“, kaže Galešić.

Osim te dvije, sutra ćete gledati još dvije borbe. Poseban će biti meč između Brada Picketta i Marlona Vere. Jer Pickett je rođeni Londonac, a sutra će pred svojim navijačima: završiti karijeru!

Budite ovu subotu od 22 sata uz GOL.hr i Novu TV i izravan prijenos spektakla iz Londona.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider