FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Buduća K1 zvijezda

Cro Cop preko 'Jon Jonesa kick boksa' po milijun dolara!

Mirko Filipović je saznao ime novog protivnika. Radi se o 25-godišnjem Amerikancu Randyju Blakeu. Turnir najbolje 16-orice je 14. listopada u Tokiju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Jutros oko deset sati sam pričao s vlasnikom K1 koji mi je potvrdio da je Blake novi protivnik. Pratio sam ga na zadnjem turniru u Los Angelesu i zaista se radi o Jonu Jonesu američkog kick boksa'', sipao je komplimente na račun Blakea Orsat Zovko, menadžer Mirka Filipovića.

Visok 191 centimetara, težak 98 kilograma, Blake je dosad u karijeri odradio 24 meča. I nije upisao nijedan poraz! Iako u njegovom scoreu nema poznatijih K1 imena, Blake se najavljuje kao buduća K1 zvijezda.

''Drago mi je da nismo dobili nekog 'papka' za protivnika, jer ako njega pobijedi onda je na pravom putu povratka. Blakeov background je karate'', rezonira Zovko.

Ovaj turnir sa superkvalitetnim fight cardom privlači veliku pozornost.

''Mislim da će biti oko 40 – 50 tisuća gledatelja kao u najboljim K1 danima. Finalni turnir osmorice je u prosincu u Madison Square Gardenu, a glavna nagrada je milijun dolara'', za kraj će menadžer hrvatske borilačke legende.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider