Košarka
SPORTOVI
Košarka
Brooklyn vodio 16 razlike

VIDEO ''Babo'' i društvo nadomak senzacije: Pogledajte kako su Warriorsi okrenuli Netse

Golden State Warriors su sinoć sa 117-101 pobijedili Brooklyn Netse Bojana Biogdanovića, a on je u 25 minuta koliko je igrao zabio 12 koševa i upisao tri skoka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Netsi su imali prednost od 16 koševa na poluvremenu (65-49) zahvaljujući šutu iz igre od 48 posto i 45 posto s linije za tri poena.

No, drugo poluvrijeme ponudilo je posve drugačiju priču. Golden State je zabio prvih 12 koševa treće četvrtine, a onda su to protegnuli na seriju od 24-5 kojom su pokrili zaostatak iz prvog poluvremena i došli u vodstvo od 73-70.

Na početku zadnje četvrtine Warriors su poveli sa 88-84. Tri minute prije kraja Netsi su bili blizu na 92-88, ali onda su se Warriorsi odvojili.

Brook Lopez, koji je utakmicu završio s 28 koševa, u prvom je poluvremenu zabio 23. Amerikanac s hrvatskom putovnicom Justin Hamilton je odigrao 18 minuta, zabio dva koša i ugrabio četiri skoka.

Najučinkovitiji kod gostiju bio je Kevin Durant koji je utakmicu završio s 26 poena, devet skokova i sedam asistencija, Klay Thompson je dodao 23 koša, Steph Curry 15 uz sedam asistencija, a Zaza Pachulia je upisao double double s 15 koševa i 14 skokova.

New York Knicksi su sa 106-95 bili bolji od Orlando Magica i ni u jednom trenutku nisu bili u opasnosti.

U prvoj četvrtini Knicks su vodili sa 27-19 i nakon toga im se Orlando više nije približavao. Kyle O’Quinn je za New York ugrabio 16 skokova, najviše u karijeri, a tome je dodao i 14 koševa.

Najbolji strijelac za goste bio je Derrick Rose s 19 poena, Carmelo Anthony je dodao 15, kao i Willy Hernangomez.

Orlando su predvodili Serge Ibaka s 23 ponea i Evan Fournier s 21. Mario Hezonja i Damjan Rudež odigrali su svaki po minutu za Orlando bez učinka.

Miami Heat je sa 115-107 pobijedio Los Angeles Lakerse nakon što su Lakersi ispustili vodstvo od čak 19 koševa iz prvog poluvremena.

Kod Miamija su najbolji bili Justise Winslow i Hassan Whiteside s 23 koša, dok je Lakerse predvodio Lou Williams s 27 poena, a Nick Young je ubacio 20. Ivica Zubac nije igrao za Lakerse.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider