Košarka
SPORTOVI
Košarka
To nije očekivao

VIDEO Suigrač zalio Šarića usred intervjua, a ovaj poludio i počeo psovati

Philadelphia 76ers u nedjelju je došla do pobjede protiv Brooklyn Netsa sa 105-95 i tako nastavila odličan niz u novoj 2017. godini.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sixersi su slavili u tri od četiri posljednje utakmice. Nešto što im nije pošlo za rukom godinama. Nakon poraza od Celticsa, na pobjedničke staze vratili su se protiv Netsa u derbiju dvije najlošije momčadi lige. Bio je to ujedno i drugi ovosezonski okršaj Bogdanovića i Šarića i drugi koji je otišao na stranu Šarićeve momčadi.

Philadelphia je desetom ovosezonskom pobjedom izjednačila broj pobjeda iz prošle sezone, a do slavlja protiv Netsa predvodio ih je Joel Embiid s 20 koševa i pet skokova. Sjajnu utakmicu odigrao je i Šarić s klupe, koji je ubacio 18 poena.

Međutim, hrvatski reprezentativac doživio je neugodnu situaciju po završetku susreta. U vrijeme dok je davao intervju za CSN Philly, njegov suigrač T.J. McConnell odlučio ga je malo isprovocirati.

Playmaker Sixersa prišao mu je s leđa i zalio ga vodom, na što je Šarić poludio i opsovao prije nego li je dalje nastavio razgovarati s novinarkom. Ali kasnije se na svom Instagram profilu ispričao i rekao ''kako mu je žao što je tako reagirao''.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider