Košarka
SPORTOVI
Košarka
Neće potrošiti ni kune

Spektakl na Trgu bana Jelačića: Cibona protiv turskog Efes Pilsena!

Svjetski popularni trend održavanja sportskih događaja na nekonvencionalnim mjestima nakon hokejaša Medveščaka nastavljaju i košarkaši Cibone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na Trgu bana Jelačića 22. rujna cibosi će odigrati prijateljsku utakmicu s turskim Efes Pilsenom kako bi pokazali momčad za novu sezonu i obilježili 30 godina od osvajanja prvog trofeja, Kupa pobjednika kupova.

"Bit će to spektakl kakav Zagreb nije vidio, a cijeli projekt zasad ne stoji ništa! Koševe, tribine i parket dobili smo na korištenje od Arene, izvođači će nastupiti besplatno, a zahvaljujući intervenciji Nikše Prkačina, naši gosti odlučili su sami platiti avionske karte", izvijestio je direktor kluba Zdenko Antunović.

Kapacitet tribina zasad je 1200 mjesta, no traže se rješenja da se poveća na 3000, dok će cijene ulaznica naknadno biti objavljene.

"Teren će biti smješten između Jelačićeva kipa i Manduševca. U slučaju kiše, cijeli događaj prebacit ćemo u Draženov dom, no otkazivanje ne dolazi u obzir", dodao je Antunović.

Program započinje u podne, a do 20 sati zaigrat će i košarkašice Novog Zagreba protiv mađarskih prvakinja Györa, održat će se finale "Noćnog hakla"', Cibonini 12-godišnjaci igrat će protiv 14-godišnjakinja iz Novog Zagreba, pjevat će Novi fosili, a sve će voditi glumac Enis Bešlagić... (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider