Košarka
SPORTOVI
Košarka
Ima i ozbiljan kandidat

Sprema se nova 'bomba' u NBA-u: ''Trade' Westbrooka moguć i prije roka'

Kada je Kevin Durant napustio Oklahomu u zamjenu za viceprvake Warriorse, postalo je jasno da Thunder iduće sezone neće biti kandidat za titulu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Russell Westbrook preostao je jedini superstar na rosteru Oklahome nakon što je prije par godina svlačionicu dijelilo nekoliko mladih zvijezda u dolasku. Nakon Durantova odlaska, postavlja se pitanje što će biti s Westbrookom, kojemu iduće sezone istječe ugovor.

GM Thundera Sam Presti neće riskirati odlazak još jedne zvijezde bez da nešto dobije zauzvrat.

'Ne zna se još što će Russell Westbrook napraviti iduće ljeto. Ali postoji ozbiljna sumnja među GM-ovima diljem lige da Westbrook nema namjeru ostati u Oklahomi i da će napustiti klub kad postane slobodan igrač. Prema tome, GM Thundera Sam Presti mogao bi tražiti 'tradea' prije nego mu istekne ugovor'', rekao je analitičar 'Bleacher Reporta' Howard Beck.

No, hoće li se to dogoditi prije ili kasnije i gdje bi play Oklahome mogao završiti, Beck je odgovorio sljedeće:

''Gledajući koliko je Presti bio aktivan u prošlosti na prve znakove problema (Harden, Reggie Jackson, Ibaka), vrlo je vjerojatno da će biti agresivan u 'tradeu' Westbrooka. Navodno bi se to moglo dogoditi i prije od očekivanog (drugog mjeseca), odnosno prije nove sezone. Među ozbiljnim kandidatom za novu Westbrookovu destinaciju spominju se Boston Celticsi, koji imaju fleksibilnost za složiti najprimamljiviju ponudu.''

Puno toga se još ne zna, no poznajući Prestijevo poslovanje i ukoliko se pokaže i mala sumnja u Westbrookov ostanak, 'trade' će biti logičan slijed događaja. Glavni rivali već su krenuli u slaganje mogućih opcija po kojima bi mogli dovesti Russella.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider