Košarka
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Košarka
Sjajna druga četvrtina

Velika pobjeda Cedevite na vrućem terenu u Turskoj

Košarkaši Cedevite došli su do pobjede u 4. kolu drugog kruga Eurocupa. U Istanbulu su bili bolji od domaćeg Bešiktaša s 58-55...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Druga je to pobjeda za momčad Jasmina Repeše u skupini P, te prvi poraz Bešiktaša. U idućem kolu Cedevita u Domu sportova dočekuje Zaragozu, a za kraj joj slijedi gostovanje kod Lietuvos Rytasa hrvatkog trenera Aleksandra Petrovića. Dalje će proći dvije prvoplasirane momčadi iz svake skupine.

Cedevita je u turskom velegradu odigrala sjajnu drugu četvrtinu koju je riješila u svoju korist s 23-12, te otišla na poluvrijeme s prednošću 35-27. Nastavak je ipak donio buđenje domaćina koji je potpuno smanjio zaostatak u trećoj dionici, a onda u posljednjoj i poveo. Neizvjesna završnica ipak je, međutim, pripala Repešinim košarkašima.

U ujednačenoj momčadi Cedevite po devet su koševa upisali Luka Babić i Allan Ray. Babić se, osim toga, istaknuo i s pet skokova, tri asistencije i četiri ukradene lopte. Kod domaćih je naš Tomislav Ružić ubilježio pet poena, osam skokova i asistenciju. (TS)

Eurocup, skupina P, 4. kolo:

Bešiktaš - Cedevita 55-58

Redoslijed: 1. Bešiktaš 3-1, 2. Cedevita 2-2, 3. Lietuvos Rytas 2-2, 4. Zaragoza 1-3

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider