Košarka
SPORTOVI
Košarka
Naši igrači traženi

Banić stiže kod Popovića u Žalgiris, Ukić produžuje s Unicajom!?

Prema pisanju litvanskog portala krepsinis.net, menadžer hrvatskog košarkaša Marka Banića, Nikša Tarle, potvrdio je da je Žalgiris u najužem izboru kao nova destinacija njegova klijenta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon sedam godina provedenih u redovima Bilbao Basketa, ovaj 27-godišnji centar iz Zadra na kraju sezone napustio je baskijski klub, a uskoro bi se mogao priključiti svom sugrađaninu Marku Popoviću u redovima trofejnog litvanskog Žalgirisa.

"Marko Banić je želja Žalgirisa, no imamo još zainteresiranih za njegove usluge", otkrio je Tarle.

Podsjetimo, članovi Žalgirisa od ranije su dvojica hrvatskih košarkaša, Marko Popović i Mario Delaš.

Unicaja ponudila Ukiću dvogodišnji ugovor

Nakon što je po isteku ugovora napustio turski Fenerbahçe, hrvatski košarkaš Roko-Leni Ukić primio je ponudu od strane španjolske Unicaje gdje bi ga rado vidio i novi trener momčadi iz Malage Jasmin Repeša...

Prema informacijama koje prenosi portal Sportando.net, hrvatskom reprezentativnom razigravaču Unicaja je ponudila ugovor na dvije sezone, a kako financijski ne mogu parirati ponudama bogatijih klubova, u Malagi se nadaju da bi Ukića na potpis mogao privoljeti hrvatski izbornik i odnedavno novi trener Unicaje Jasmin Repeša.

Njih su dvojica već uspješno surađivali dok je Repeša vodio Virtus iz Rima, te u nacionalnoj momčadi, a ukoliko Ukić pristane na ponuđene uvjete, postat će treći hrvatski košarkaš u Unicaji. Od lani dres sastava iz Malage nose Hrvoje Perić i Luka Žorić. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider