Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Mjere predostrožnosti

Dalić, Šuker i drugi članovi HNS-a u samoizolaciji: Bili na mjestu gdje se nalazio i predsjednik srpskog saveza

Prema posljednjim informacijama, hrvatski izbornik Zlatko Dalić, predsjednik HNS-a Davor Šuker, direktor Damir Vrbanović, glasnogovornik Tomislav Pacak i voditeljica Odjela međunarodnih poslova i licenciranja Ivančica Sudac završili su u samoizolaciji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vrhuška HNS-a koja je sudjelovala na kongresu UEFA-a i izvlačenju skupina Lige nacija u Amsterdamu mora u izolaciju do srijede, prenose Sportske novosti.

Naime, na tom događaju bio je i predsjednik Srpskog nogometnog saveza Slaviša Kokeza čiji je test pozitivan na koronavirus te je primljen na Infektivnu kliniku Kliničkog centra Srbije u Beogradu.

"Razgovarao sam sa njim, dobro se drži. Bio je najvećim dijelom u izolaciji. Dvojica drugih koji su bili s njim su negativni", izjavio je Vučić na konferenciji za medije dodavši kako se Kokeza zarazio u Milanu.

''Koliko znamo, nitko od nas koji smo bili tamo nismo bili u bliskom kontaktu s Slavišom Kokezom, ali smo predostrožnosti i u dogovoru s našim liječnikom Zoranom Bahtijarevićem svi smo u samoizolaciji do srijede. Nitko ne pokazuje nikakve simptome'', izjavio je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

gol expired Dalić i HNS odlučili: Vatreni bez okupljanja u ožujku, zdravlje je važnije od svega divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider