Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Pred novim ciljevima

Novi Vatreni otkrio kako su ga suigrači primili: ''Neću biti ljut ako ne igram''

U Zagrebu se okupila hrvatska nogometna reprezentacija.

Uoči početka kvalifikacija za Euro iduće godine i utakmica s Azerbajdžanom i Mađarskom, izbornik Dalić suočen je s brojnim izostancima. Navijače je pozvao da dođu u što većem broju i najavio promjene u stilu igre Vatrenih.

"Naravno da neću biti ljut ako ne igram, prvi put sam tu, još uvijek nisam osjetio ni trening ni ostalo, atmosfera je sjajna, momci su me stvarno dobro primili i ugodni su. Vidjet ćemo kakva će biti situacija'', prokomentirao je debitant na okupljanju reprezentacije Bruno Petković te nadodao:

''Druga smo reprezentacija na svijetu i u ovom ciklusu postavljen je pred nas imperativ osvajanja grupe, ali nisam pričao o idejama i ciljevima s nekim iz stožera, tako da nema smisla da ja pričam, ali naravno da u svakoj utakmici reprezentacija poput Hrvatske ide na pobjedu.''

"Mislim da imamo širok kadar, to je najbitnije, odgovornost je na nama naravno, ali ovo je hrvatska reprezentacija, odgovornost se mora prihvatiti od svih koji budu igrali, tako da nema problema ni s tim. Ako budem dobio priliku, svoje ću odigrati i iskoristiti, spreman sam, to mi je najvažnije, ali vidjet ćemo kako će biti'', izjavio je Borna Barišić.

Prvu utakmicu Hrvatska igra protiv Azerbajdžana na Maksimiru, dok u drugoj putuje u Budimpeštu gdje Vatrene dočekuje Mađarska.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider