Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
bod će biti dovoljan, ali...

HNS objavio datum početka prodaje i cijenu ulaznica za utakmicu protiv Slovačke

HNS je objavio datum početka prodaje ulaznica za odlučujući susret kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Slovačke u Rijeci.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni savez objavio je na svojoj službenoj stranici i profilima društvenih mreža da uskoro kreće prodaja ulaznica za dva domaća susreta Vatrenih u studenom. Hrvatska će 16. studenog igrati odlučujuću utakmicu kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo u Rijeci protiv Slovačke, te u njoj ne smije biti poražena, ako ne želi u posljednjem kolu ovisiti o susretu Walesa i Slovačke.

Bod će biti dovoljan da se svjetski viceprvaci plasiraju na Euro, no hrvatski reprezentativci i izbornik Dalić ni ne razmišljaju o kalkuliranju, već žele pobjedu na stadionu Rujevice.

Skupina E kvalifikacija za Euro 2020. (Foto: GOL.hr) Pogledajte što je potrebno Vatrenima i kakve opasnosti prijete u finišu kvalifikacija divider

Priopćenje HNS-a prenosimo u cijelosti.

"Hrvatska A reprezentacija u studenom igra dvije utakmice na domaćem tlu. Vatreni će se u posljednjem susretu Europskih kvalifikacija suočiti sa Slovačkom 16. studenog na stadionu HNK Rijeka (Rujevica), s početkom u 20:45 sati. Prijateljska utakmica protiv Gruzije bit će odigrana 19. studenog na pulskom stadionu Aldo Drosina. Vrijeme početka utakmice bit će naknadno objavljeno.

HRVATSKA - SLOVAČKA:

Prodaja ulaznica putem interneta te na blagajnama stadiona HNK Rijeka za utakmicu protiv Slovačke počinje 29. listopada. Blagajne će raditi svakim danom od 12 do 18 sati, odnosno do rasprodaje svih ulaznica.

Skupina E kvalifikacija za Euro RASPORED kvalifikacija za Euro 2020.: Hrvatskoj slijedi posljednja utakmica divider

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Pri kupovini ulaznica na blagajnama potrebno je priložiti osobni dokument za svaku osobu. Također, pri kupovini putem interneta, kupac osim svojih podataka unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Ulaznice za utakmicu protiv Slovačke bit će dostupne po povoljnijoj pretprodajnoj cijeni do 10. studenog. Ako nakon pretprodaje preostane slobodnih ulaznica, one će od 11. studenog biti dostupne po punoj cijeni putem internetske kupovine te na blagajnama stadiona HNK Rijeka.

Cijene ulaznica u pretprodaji (PORTAL ZA ULAZNICE):
Zapad: 200 kn
Istok: 150 kn
Sjever: 100 kn

gol expired Ljutiti Lovren ispričao što mu je rekao sudac kod gola Walesa: "Pa zašto onda nije svirao prekršaj?" divider

Cijene ulaznica (od 11. studenog):
Zapad: 250 kn
Istok: 200 kn
Sjever: 125 kn

HRVATSKA - GRUZIJA:

Prodaja ulaznica za utakmicu protiv Gruzije počinje 4. studenog putem interneta te u Fan Shopu NK Istra 1961 na stadionu Aldo Drosina. Radno vrijeme fan shopa je od 9 do 19 sati radnim danima te od 9 do 17 sati subotom i nedjeljom.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Pri kupovini ulaznica na blagajnama potrebno je priložiti osobni dokument za svaku osobu. Također, pri kupovini putem interneta, kupac osim svojih podataka unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

gol expired To tretiraju kao čudo, ali Vatreni moraju biti oprezni: Upozorenje koje zahtijeva punu mobilizaciju divider

Ulaznice za utakmicu protiv Gruzije bit će dostupne po povoljnijoj pretprodajnoj cijeni do 15. studenog. Ako nakon pretprodaje preostane slobodnih ulaznica, one će od 16. studenog biti dostupne po punoj cijeni putem internetske kupovine te u Fan Shopu NK Istra 1961 na stadionu Aldo Drosina.

Cijene ulaznica u pretprodaji (PORTAL ZA ULAZNICE):
Zapad: 75 kn
Istok: 50 kn
Sjever: 30 kn
Jug: 30 kn

Cijene ulaznica (od 16. studenog):
Zapad: 100 kn
Istok: 70 kn
Sjever: 40 kn
Jug: 40 kn

Detaljne informacije o prodaji ulaznica možete pronaći na sljedećoj poveznici."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider