Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
svi na nogama

U Split za desetak dana stiže jedna od najvećih zvijezda današnjice, Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo i Portugal za desetak dana stižu u Split.

Hrvatsku reprezentaciju sljedeći tjedan očekuju dva susreta, prijateljski protiv Turske u Istanbulu te gostovanje kod Švedske u Ligi nacija one iduće subote. No u sedam dana će Vatreni odigrati još jednu utakmicu, 17. studenog protiv Portugala na splitskom Poljudu.

Nakon što se oporavio od koronavirusa, u portugalsku reprezentaciju pozvana je njihova najveća zvijezda i jedan od najvećih nogometaša u povijesti Cristiano Ronaldo. Peterostruki osvajač Zlatne lopte bio je pozitivan na koronavirus 13. listopada, zbog čega je propustio utakmicu protiv Švedske (3:0) u Ligi nacija.

Portugal prvo čeka prijateljski susret s Andorom, a onda i susreti s Francuskom i Hrvatskom u Ligi nacija.

Ronaldo nije igrao u prvoj utakmici Portugala i Hrvatske u Portu, ali se očekuje u domaćem ogledu s Francuzima s kojima se Portugalci bore za prvo mjesto u skupini te potom u posljednjem kolu u Splitu.

Nakon što je ozdravio, u nedjelju se vratio na nogometne terene s dva gola zaigravši za Juventus protiv Spezie u talijanskom prvenstvu. Također je jučer, prvi put od kraja rujna, zaigrao u Ligi prvaka u pobjedi Juventusa protiv Ferencvarosa (4:1).

Portugal protiv Hrvatske igra 17. studenog na stadionu Poljud s početkom u 20:45 uz izravan prijenos na Novoj TV i gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider