Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
breaking news !: Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...
Hrvatska reprezentacija
Zadovoljan bodom

Giggs odbacio strahove i razveselio Velšane uoči Hrvatske: ''Malo me zabrinuo''

Ryan Giggs zadovoljan je bodom Walesa na gostovanju u Slovačkoj u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ryan Giggs smatra da je Wales napravio korak naprijed nakon što je u Slovačkoj izvukao 1:1 i ostao u borbi za Euro 2020. Doduše, Wales nije iskoristio to što je Slovačka ostala s deset igrača nakon isključenja Norberta Gyombera zbog drugog žutog kartona.

No pogodak Kieffera Moorea u 25. minuti pružio je zadovoljavajući minimum. Naime, Velšani su ostali tri boda iza Slovačke u skupini E, ali imaju utakmicu manje i bolji omjer protiv Slovačke. Wales u nedjelju igra protiv Hrvatske.

''Mislim da smo napravili korak naprijed, pogotovo u obrani'', rekao je nakon utakmice izbornik Giggs.

Kečkeš i dr. Ivo Zicer Što odigrati na Vatrene u Walesu? Naš stručnjak nam prvi put preporučuje – remi divider

''Nikad nije lako igrati u gostima. Sada imamo bolji međusobni omjer od Slovačke, ali to tek trebamo iskoristiti. Sve u svemu, zadovoljan sam bodom jer smo bili pod pritiskom'', dodao je velški izbornik.

Giggs je također odbacio strahove u vezi sa spremnošću Garetha Balea za Hrvatsku, nakon što je pretrpio udarac u kasnoj fazi utakmice, ali priznao je da  vrlo vjerojatno neće moći računati na Ethana Ampadua.

''Gareth je dobio jedan udarac, ali bio je na drugoj strani terena, pa nisam vidio što se dogodilo. Malo me zabrinuo kad je sudac dao znak da nosila mogu na teren, ali Gareth je u redu i trebao bi biti u redu za Hrvatsku'', objasnio je izbornik Walesa.

gol expired Veličanstveni Split pokazao da mu HNS radi veliku nepravdu: Modrić slavio kao nikad, Petković veliki dobitak divider

Međutim, Giggs se nada da će se Aaron Ramsey oporaviti na vrijeme. Igrač Juventusa bio je prisiljen ostati kod kuće i propustiti utakmicu sa Slovačkom. No Ramsey je počeo trenirati.

''Malo je trenirao i fizioterapeut je ostao raditi s njim. Nadamo se da će biti dostupan za nedjelju'', kazao je Giggs.

Wales još uvijek dosta ovisi o sebi, ali mora se poboljšati na gostovanjima. Međutim, prije toga će trebati pobijediti Hrvatsku kod kuće.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider