Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Ponovno izvan stroja

Real i Zidane frustrirani zbog Modrića: Poznata težina ozljede hrvatskog kapetana

Ozljede su još jednom pogodile momčad Real Madrida, a među onima koji su se vratili ozlijeđeni s reprezentativnog okupljanja je i Luka Modrić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić i Lucas Vasquez neće biti na dispoziciji Zinedineu Zidaneu ovog vikenda protiv Mallorce, dok je vrlo upitan i nastup Garetha Balea. A ovaj Real teško može nadoknaditi izostanak Modrića i Balea.

Real je objavio priopćenje u kojoj je izjavio kako Modrić ima problema koji ga isključuju iz igre protiv Mallorce, kao i utakmica protiv Galatasarayja i Barcelone. Kapetan hrvatske s reprezentativnog okupljanja vratio se s ozljedom za koju Real tvrdi da je ''kontuzija u kvadricepsu desne noge''.

gol expired Panika u Madridu zbog utakmice Wales - Hrvatska: Nove ozljede uoči bitnih utakmica Reala divider

U međuvremenu, Lucas ima problema s nelagodom u mišiću desne noge. Propustit će gostovanje na Mallorci, ali bi trebao biti spreman za Galatasaray. No Osim Modrića i Lucasa, još jedan igrač primio je udarac igrajući za reprezentaciju.

Gareth Bale vratio se u Madrid s mišićnom nelagodom u lijevom listu te je vrlo dvojbeno hoće li biti na raspolaganju u nadolazećim utakmicama.

gol expired Stigle prve informacije o Modrićevoj ozljedi: Nije onako kako je izgledalo divider

Ipak, za Real je najviše frustrirajuće što se Modrić ponovno vratio s ozljedom. Nakon utakmice s Azerbajdžanom propustio je četiri susreta za Los Blancose, a Real se ovog puta nadao da će biti pošteđen ili barem doziran. Međutim, hrvatski kapetan startao je protiv Mađarske, upisao se u strijelce i sjajno vodio momčad te nakon toga zaigrao u Walesu.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider