Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
CRISTIANO UŽIVA

Portugalci se kriju, neke fotografije ipak procurile: Evo gdje Ronaldo spava u Splitu

Jedan od najboljih nogometaša svijeta odmara se u luksuzu.

Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak od 20:45 na Poljudu igra protiv Portugala susret Lige nacija koji možete pratiti uživo na Novoj TV i gol.hr-u.

Portugalci su jučer stigli u Split avionom, a zračna luka bila je blokirana dok nogometne zvijezde nisu ušle u autobus. U Hrvatsku je ponovno stigao i Cristiano Ronaldo, jedan od najboljih nogometaša svih vremena.

Zvijezdu Juventusa posebno su pratili tjelohranitelji kako ne bi imao problema s lokalnim fanovima koji bi tražili fotografiju jer to koronavirus ne dopušta.

gol expired Kako zaustaviti Ronalda? Dalić pozvao stopera iz HNL-a nakon silnih problema divider

Portugalci će večeras odraditi trening na Poljudu, a prije utakmice odmaraju se u luksuznom hotelu od četiri zvjezdice na Žnjanu. Gosti su tražili posebne uvjete prije dolaska, a domaćini su im morali zaštititi prozore kako fotografi ne bi odradili svoj posao, no neke su fotografije danas ipak procurile, na balkonu su uhvaćeni Ruben Semedo, Joao Cancelo i Cristiano Ronaldo.

Oni nisu mogli odoljeti prekrasnom pogledu na Jadransko more, pa su uživali u ljepotama.

gol expired Hrvatski put do Svjetskog prvenstva: Evo s kim Vatreni mogu igrati u kvalifikacijama, početak u ožujku divider

Reprezentativci Portugala smješteni su u luksuzne sobe, a najjeftinija soba košta 760 kuna za noć, dok je ona najskuplja 4500 kuna, a u njoj gosti mogu uživati u većem prostoru i jacuzziju. Nije poznato u kojoj je sobi smješten Ronaldo, no sigurno su domaćini napravili sve da se najveća zvijezda u hotelu lijepo osjeća, a možda se nekada i vrati u privatnom aranžmanu.

Ronaldo se odmarao u Dubrovniku

Sjajni portugalski napadač 2019. godine nekoliko je dana s obitelji proveo u Dubrovniku, u poznatoj vili Šeherezada, a noćenje su platiti čak sedam tisuća eura.

Zanimljivo, Ronaldo i Papa Ivan Pavao II. jedini su smjeli ući automobilom unutar zidina, a Ronaldo je posjetio restoran i uživao u delicijama. U Dubrovniku je imao tretman koji nisu imali ni najveći svjetski državnici, pa čak ni filmske zvijezde koje redovno dolaze u Dubrovnik.

VIDEO Sažeci utakmice Švedska - Hrvatska

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider