Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Galerija iz Zagreba

Pogledajte okupljanje reprezentacije: Stigao dio nacionalne momčadi, pojavili se i oporavljenici

Domagoj Vida i Ivica Ivušić stigli su na okupljanje poslije ozljede. Branič je već odigrao jednu utakmicu po povratku, a golman je preskočio derbi s Hajdukom kako bi bio spreman za Hrvatsku.

Kvalifikacijski ciklus za Svjetsko prvenstvo u Kataru hrvatska nogometna reprezentacija u listopadu će odraditi (8. 10) na Cipru i protiv Slovačke u Osijeku (11.10). Obje utakmice moći ćete pratiti u izravnom prijenosu na gol.hr-u i Novoj TV.

Dio nacionale momčadi stigao je danas u hrvatsku metropolu, a do puta u Larnacu u četvrtak trenirat će na maksimirskom stadionu. 

Vatreni su u dobroj poziciji u skupini, a među prvima koji su stigli u Zagreb bili su članovi stručnog stožera Vedran Ćorluka i Dražen Ladić te reprezentativci Joško Gvardiol, Luka Ivanušec, Josip Brekalo, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Duje Ćaleta Car, Ivo Grbić, Domagoj Vida, Ivica Ivušić…

Ovaj posljednji propustio je derbi s Hajdukom zbog ozljede butnog mišića, ali se na okupljanju pojavio sa širokim osmijehom i to je još jedna dobra vijest za Dalića. Odlična vijest za izbornika je što je standardni stoper Domagoj Vida bez problema prošao test u klubu i čini se kako će biti sto posto spreman za ovaj mini ciklus.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider