Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
vatreni u dalmaciji

Omiš se sprema za Vatrene: Karte planule, niknula nova tribina, uređuje se stadion

Hrvatska reprezentacija ovog će petka uveličati 100. rođendan NK-a Omiš.

Još malo i sve će biti spremno za veliki spektakl u Omišu. Tamošnji nogometni niželigaš slavi 100. obljetnicu koju će uveličati dolazak svjetskih nogometnih viceprvaka. U grad Ivana Perišića Vatreni stižu njegovom zaslugom, ali i zbog Zlatka Dalića, koji je obećao vratiti reprezentaciju u Dalmaciju.

U Omišu se u petak od 15 sati očekuje više od pet tisuća gledatelja koji će pozdraviti hrvatske reprezentativce. Karte su planule, a osim centralne tribine na suprotnoj strani izgrađena je još jedna poveća montažna tribina. Uređuju se svlačionice, boje se ograde, a travnjak bi unatoč kiši trebao biti u dobrom stanju jer ga domaćini čuvaju već tjednima.

Reprezentacija će boraviti ovih dana u Splitu, gdje će se okupiti pred utakmicu Hrvatska – Wales, nakon petka i utakmice u Omišu putuju u Rijeku, gdje će boraviti sve do kvalifikacije utakmice u Osijeku.

Novi šok za Dalića i Vatrene: Čak ni superzvijezde ne treba moliti da igraju za Hrvatsku Ivan Rakitić (Foto: AFP) Zlatko Dalić i Ivan Rakitić (Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL) Ivan Rakitić i Mo Salah (Foto: AFP) +4 Ivan Rakitić i Lionel Messi (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider