Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Dalić prelomio?

Novinar Dnevnika Nove TV javio se s Rujevice i otkrio vjerojatni sastav za Slovake

U Rijeci je Hrvatska odradila pretposljednji trening uoči utakmice protiv Slovačke u kvalifikacijama za Euro.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novinar Dnevnika Nove TV Vlado Boban javio se s Rujevice, gdje su Vatreni odradili pretposljednji trening uoči velikog okršaja Hrvatske i Slovačke u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine.

"Na samom kraju treninga izbornik Dalić podijelio je markere, a prema viđenom Hrvatska bi trebala istrčati u sljedećem sastavu: Livaković, Jedvaj, Ćaleta-Car, Perić, Barišić, Brozović, Modrić, Vlašić, Perišić, Rebić i Petković."

"To se već sutra može promijeniti. Možda Brekalo, Bartolec ili Kovačić uskoče u početni sastav, no zasada to izgleda ovako kako smo izdiktirali."

Borna Barišić, Bruno Petković i Ivica Olić družili su se uoči treninga s novinarima u mix zoni, te su otkrili svoja posljednja razmišljanja uoči ključnog dvoboja kvalifikacija.

"Mi smo sigurno bolji, ali omjer 0:4 iz Trnave sigurno nije realan. Naša utakmica je bila savršena, a oni su podbacili. No, svakako je kvaliteta i prednost na našoj strani", kazao je Barišić.

Bruno Petković bio je jedan od najboljih igrača u utakmici protiv Slovačke u Trnavi i ne boji se "odmazde" slovačkih stopera.

"Nisam plašljiv tip. Siguran sam da će se drugačije pripremiti za ovu utakmicu, ali ne razmišljam o njima. Radimo na nama i našoj igri. Slijedit ćemo taktiku koju nam stižer zada", kazao je Petković.

Legendarni napadač Hrvatske Ivica Olić dugo je član stručnog stožera Zlatka Dalića, koji je u igračkoj karijeri postigao tri pogotka Slovacima.

"Morat ćemo još pričekati s konačnim sastavom. Svi koji su ovdje su se sjajno uklopili. Neki dan smo pričali da je ekipa u odnosu na onu sa Svjetskog prvenstva praktički nova. Što će reći da smo tranzicijski period prošli jako dobro i jako brzo. Hrvatska uvijek ima nekoliko mladih igrača koji su sposobni zamijeniti one koji su na Svjetskom prvenstvu u Rusiji postavili ljestvicu jako visoko", otkrio je Olić.

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom ostala je još samo jedna utakmica u kvalifikacijama za odlazak na Euro 2020. godine. Hrvatska u subotu, 16. studenog dočekuje Slovačku, a izravni prijenos od 20:45 gledajte na Novoj TV i GOL.hr-u.

gol expired Usporedili smo hrvatske i slovačke igrače: Vatreni dvostruko efikasniji, samo 12 posto šansi kontra nas divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider