Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
traju pripreme

Nema panike, Vatreni mogu biti mirni: Travnjak na Rujevici izgleda fantastično

Nema panike u redovima HNS-a, travnjak na Rujevici izgleda fantastično, a prognoze nisu katastrofične...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na riječkoj Rujevici traju užurbane pripreme za sutrašnju odlučnu kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Euro između Hrvatske i Slovačke.

Izašli sam na travnjak danas oko 17 sati i uvjerili smo se da je u fantastičnom stanju. Vrijeme već nije tako fantastično, ali je sasvim podnošljivo.

Ne pada kiša, no puše umjereno jak vjetar i prilično je oblačno. Razgovarali smo s ljudima iz HNS-a, uvjereni su da neće biti većih problema. Prognoze nisu katastrofične. Večeras se očekuje nevera, a sutra umjereno jak vjetar i cjelodnevna kiša koja ne bi trebala stvoriti veće probleme i ugroziti odigravanje utakmice.

Drenaža na Rujevici je odlična, može popiti velike količine vode, a kako smo već rekli, travnjak u ovom trenutku izgleda sjajno.

gol expired Cityju propala žalba na odluku UEFA-e, prijeti im izbacivanje iz Lige prvaka! divider

S vremenskim prilikama ili neprilikama nikad se ne zna, nitko sa stopostotnom sigurnošću ne može reći kakvo će sutra vrijeme biti. To je sasvim jasno, međutim, činjenica je da zasad nema panike, organizatori utakmice izgledaju prilično mirni. Što će biti sutra, to ćemo tek vidjeti.

Hoće li Hrvatska u subotu izboriti izravan plasman na Euro?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider