Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
kapetan digao glas

Modrić poslao oštru poruku HNS-u: Oglasio se o promjeni domaćinstva utakmice sa Slovačkom

Kapetan reprezentacije Luka Modrić na Twitteru je komentirao priče oko promjene domaćinstva posljednje utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glavna tema oko reprezentacije posljednjih dana bila je moguća promjena domaćinstva posljednje kvalifikacijske utakmice Hrvatske protiv Slovačke (16. studenog).

Utakmicu će na kraju ugostiti Rijeka što je potvrdio i HNS, ali prije toga kružila je informacija da će se susret ipak preseliti na Maksimir.

Budući da Hrvatska još nije riješila pitanje plasmana uoči zadnjeg susreta, veći kapacitet Maksimira, uz grijani teren prikladniji hladnom vremenu, navodio se kao glavni razlog moguće promjene mjesta odigravanja susreta.

gol expired Najveći hrvatski derbi u neobičnom terminu: Promjena zbog Dinamova nastupa u Ligi prvaka divider

Kružile su glasine i da su igrači poželjeli drugi stadion, možda i ponovno Poljud nakon sjajne atmosfere protiv Mađarske, a toj temi oglasio se kapetan reprezentacije Luka Modrić.

"Sa Slovačkom u Rijeci, istom strašću kao u svakom gradu Hrvatske. Igrači ne odlučuju gdje. Zato nema skrivanja iza momčadi kad se krivo procjenjuje", napisao je na Twitteru.

Modrić je tako demantirao da su igrači htjeli "sabotirati" Rujevicu, a poslao je i vrlo jasnu poruku odgovornima za određivanje domaćinstava.

Je li HNS dobro odlučio o domaćinstvu protiv Slovačke?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider