Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
SVE JE MOGUĆE

Mierez postaje novi napadač Vatrenih? Jedan izvor tvrdi da postoji njegova želja

Mierez je već tri godine u Hrvatskoj i povezuje ga se s Vatrenima.

Argentinski napadač Ramon Mierez prošle sezone je odigrao sezonu karijere i s 23 godine oduševio hrvatsku javnost.

Igrač Osijeka bio je najbolji strijelac HNL-a sa 22 gola, a uz Messija je bio najefikasniji Argentinac u Europi.

gol expired UFC-ova analitičara šokirala borba McGregora i Poiriera: "Još nisam vidio da sto posto uplata ide na istu okladu" divider

Iako je u sjajnoj formi Mierez nije dobio poziv za reprezentaciju Argentine za ovogodišnju Copa Americu, a često ga se veže uz reprezentaciju Hrvatske u kojoj su stranci uvijek dobrodošli. Sjetimo se samo Eduarda Da Silve koji je postao ikona navijača, a za Vatrene je igrao i Brazilac Sammir.

Nedavno je Glas Slavonije objavio tekst u kojem navode da ipak ništa od Miereza u reprezentaciji Hrvatske, ali Bijelo-plava birtija objavila je ''demantij'' te vijesti i oni tvrde da kod Miereza postoji želja da obuće dres viceprvaka svijeta.

''U jednim dnevnim novinama je danas izašao članak u kojem je nekoliko puta izrečena teza kako Ramon Mierez nema namjeru zaigrati za hrvatsku reprezentaciju iz čistog razloga što kao ponosni Argentinac ne želi uzimati još jedno državljanstvo.

gol expired Ovih 13 vaterpolista predstavljat će Hrvatsku u Tokiju divider

Iz prve ruke naime saznajemo kako to sve nije istina te kako Ramon ne bi imao ništa protiv toga da jednoga dana zaigra u "kockastom" dresu!'', objavila je Bijelo-plava birtija, inače skupina vjernih navijača Osijeka koji su dobro upućeni u zbivanja u klubu.

Postoji problem

Mierez je već tri godine u Hrvatskoj, prije Osijeka igrao je za Istru, a državljanstvo može dobiti ako šest godina provede prijavljen u Hrvatskoj.

Naravno, postoji opcija da on ostane i dalje igrač Osijeka, iako je prema svemu prikazanom spreman za jači klub i ligu, a Osijek bi ga pustio ako netko ponudi deset milijuna eura i to je sasvim realna cijena za najboljeg igrača HNL-a prošle sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider