Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
euforija oko vatrenih

Livajine tetovaže i sprint Modrićeve obožavateljice: Ovo su najbolje fotke iz Bjelovara

Hrvatska reprezentacija gostovala je u Bjelovaru i razveselila navijače.

Iz izjava hrvatskih nogometaša i izbornika Dalića prije i poslije utakmice u Bjelovaru bilo je jasno kako im nije najbolje sjela vijest da im je HNS organizirao gostovanje na rođendanu NK Bjelovara tri dana uoči Engleske, no na kraju će ovu utakmicu pamtiti po lijepim uspomenama.

Ne znamo baš da je nekome reprezentacija postigla čak 15 pogodaka, ali više od golova igrače je razveselila domaća publika koja je jedva pustila Vatrene da odu iz kruga stadiona.

''To godi, gdje god dođemo dobijemo puno pažnje, emocija i ljubavi. To smo i zaslužili rezultatom i odnosom prema reprezentaciji'', rekao je Dalić nakon utakmice.

Jedna je djevojka odmah nakon kraja utakmice utrčala u teren i sprintala ne bi li uhvatila selfie s Lukom Modrićem. Ispalo je više nego simpatično. Baš kao i slike iz obližnje škole gdje su učenici stajali čak i na prozoru, kad već nisu mogli na stadion.

Igrači Bjelovara dobili su na poklon dresove Vatrenih, a prilikom toga mogli smo vidjeti pravu kolekciju tetovaža koju posjeduje Marko Livaja.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider