Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Dalić aktivirao pretpoziv

Jedvaj se ozlijedio i otpao za obje utakmice: Kapetan Hajduka pozvan u reprezentaciju!

Uoči utakmice Slovačka - Hrvatska stigla je vijest kako je kapetan Hajduka pozvan da se priključi reprezentaciji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Josip Juranović dobio je poziv izbornika Zlatka Dalića da se priključi hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i suigračima za nadolazeću kvalifikacijsku utakmicu s Azerbajdžanom koja se igra u ponedjeljak 9. rujna u Bakuu.

Juranović neće konkurirati za večerašnju utakmicu Slovačka - Hrvatska, a pozvan je nakon što je Tin Jedvaj ozlijedio zadnju ložu.

Kečkeš najavljuje pobjedu utakmicu sa Slovačkom Što odigrati na Slovačka - Hrvatska? Poslušajte savjete naših prognozera divider

Kako se u Jedvajevu slučaju radi o obnovi ozljede, on je otpao i za ogled u Slovačkoj i onaj u Azerbajdžanu te je izbornik Dalić ostao samo na jednom desnom beku u momčadi - Karlu Bartolecu.

Juranović, koji zasad ima jedan nastup u dresu A reprezentacije, prvotno se našao na pretpozivu, skupa s još petoricom igrača od kojih su, zbog situacije s Ivanom Rakitićem i ozljede Matea Kovačića, dvojici već aktivirani pretpozivi. Riječ je o Marku Rogu i Miji Caktašu.

Izostanak Jedvaja novi je neugodan udarac za izbornika Dalića uoči najtežeg dijela kvalifikacijskog ciklusa.

Tim više što, uz brojne probleme s kojima se susreo proteklih mjeseci, Domagoja Vidu muči gležanj. No njegov nastup nije upitan i on se večeras očekuje u prvih 11 u stoperskom paru s Dejanom Lovrenom.

Utakmica Slovačka - Hrvatska počinje u 20:45 uz izravan prijenos na Novoj TV i GOL.hr-u, a specijalna emisija počinje već u 20:15.

Luka Modrić (Photo: Marin Tironi/PIXSELL) Vatreni oduševili Slovake: "Modrić je klasični primjer skromnog Balkanca" divider

gol expired Prekrasni mali stadion: Bio je sretan Dinamu, hoće li i Vatrenima? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider