Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
povratak trojice igrača

Izbornik Dalić ima samo jednu dvojbu: Evo koji bi sastav trebao istrčati protiv Mađarske!

Izbornik Zlatko Dalić možda je već odlučio o početnom sastavu za Mađarsku, a dvojba mu je bila oko samo jedne pozicije.

Nakon što je odradila trening na stadionu Groupama Arena u Budimpešti, na kojem će u nedjelju Mađarska ugostiti Hrvatsku u susretu 2. kola E skupine kvalifikacija za EP 2020., možemo zaključiti da će izbornik Zlatko Dalić imati samo jednu dvojbu - pozicija desnog beka.

Momčad je bila kompletna i svi igrači su spremni za sutrašnji ogled. U momčad se vraća Dejan Lovren, koji je propustio utakmicu protiv Azerbajdžana zbog suspenzije, a od prve minute će zaigrati i Marcelo Brozović te Ante Rebić. Brozović je protiv Azera dobio poštedu, dok je Rebić zaigrao posljednjih pola sata.

Jedvaj ili Brekalo na desnom beku?

Izbornika Zlatka Dalića posebno raduje i oporavak Tina Jedvaja, koji je trenirao nakon što se oporavio od ozljede mišića i mogao bi uskočiti na poziciju desnog beka. On je na tom mjestu odigrao sjajno u Ligi nacija, te je s dva pogotka srušio moćnu Španjolsku na Maksimiru.

Ivan Rakitić za Novu TV Rakitić za Dnevnik Nove TV: "U Mađarsku smo došli pozitivni i želimo tri boda" divider

No, Josip Brekalo je bio odličan u utakmici protiv Azerbajdžana u Zagrebu prije dva dana, pa će izbornik sa svojim stručnim stožerom morati dobro promisliti s kojim će od njih dvojice krenuti na Mađare.

Hrvatska bi, prema posljednjim informacijama, na Groupama Arenu mogla istračati u sastavu: Kalinić - Brekalo, Vida, Lovren, Barišić - Modrić, Brozović - Rebić, Rakitić, Perišić - Kramarić.

Prijenos na Doma TV-u i GOL.hr-u

Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 18. sati na rasprodanom stadionu Groupama Arena (23.700 sjedećih mjesta). Ulaznice su planule gotovo u sekundi, a na tribinama će biti i oko 1.300 hrvatskih navijača.

gol expired Izbornik Dalić potvrdio tri promjene u sastavu za utakmicu protiv Mađarske! divider

U nedjelju od 17:30 na Doma TV-u i GOL.hr-u na rasporedu je posebna studijska emisija u kojoj će Saša Lugonjić i njegovi stručni sugovornici, Tomislav Butina i Mate Bilić uz pomoć napredne i atraktivne moderne tehnologije davati komentare i analize.

Prijenos utakmice između Hrvatske i Mađarske gledatelji će moći pratiti uživo iz Groupama Arene na kanalu Doma TV-a i portalu GOL.hr s početkom od 18 sati, a igru na terenu na atraktivan će način komentirati Željko Vela i Milan Stjelja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider