Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"zaslužili smo šamarčinu"

Brutalno iskren komentar slovačkog izbornika: "Kada pogledamo rezultat, dobro smo i prošli"

Slovaci su nakon teškog poraza od Hrvatske bili složni u jednom: "Dobro smo prošli"

Nakon niza od pet domaćih pobjeda bez primljenog pogotka, nogometaši Slovačke doživjeli su teško prizemljenje u susretu 5. kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Vatreni su slavili kod Slovačke s 4:0, a domaćini su nakon susreta bili vrlo razočarani.

Je li ovo bila ''Hrvatska iz Rusije''?

Ukupno glasova:

"Prije svega želim reći da je ovo naša krivica. Odigrali smo jako loše i Hrvatska je mogla zabiti još golova. Nismo odigrali kao kolektiv i dobili smo šamarčinu. Morat ćemo se oporaviti od ovog, morat ćemo odigrati puno bolje u Mađarskoj za tri dana", rekao je kapetan Slovačke Marek Hamšik.

Kečkeš prognozira utakmicu u Azerbajdžanu Prognoza za današnju utakmicu Vatrenih: Opet dvojka, a nama trojka! divider

"Hrvatska je zaslužila pobjedu. Cijelu utakmicu su odigrali sjajno, a mi joj nismo uspjeli parirati. Napravili smo jako puno pogrešaka koje nisam očekivao. Hrvati su bili nevjerojatno dobri i kada na kraju pogledamo rezultat dobro smo i prošli. Cijela momčad je podbacila. Ovaj grozan meč je iza nas i sada je važno kako ćemo reagirati u iduća tri dana. Protiv Mađarske moramo odigrati daleko bolje", kazao je izbornik Pavel Hapal.

Jedan od najboljih i najskuplji igrač reprezentacije Milan Škriniar skinuo je kapu našoj reprezentaciji.

Slavlje hrvatskih nogometaša (Foto: AFP) Čarobna večer Vatrenih: Hrvatska pregazila Slovačku na putu prema Euru! divider

"Hrvatska ima veliku moć, vrlo su jaki na loptu, a mi nismo bili dovoljno agresivni u sredini travnjaka. Nismo puno toga pokazali danas. Zaslužili smo ovakvu pljusku. Moramo ovo zaboraviti što je prije moguće i okrenuti se susretu protiv Mađarske."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider