Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
novi problemi

I Kovačić otpao, ali zbog ozljede: Caktaš stiže kao zamjena

Hajdukov Mijo Caktaš upao je u reprezentaciju nakon ozljete Matea Kovačića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zbog upale Ahilove tetive, Mateo Kovačić neće konkurirati za utakmice Europskih kvalifikacija protiv Slovačke i Azerbajdžana, a umjesto njega u reprezentaciju je pozvan Mijo Caktaš.

Po dolasku na okupljanje reprezentacije, Matea Kovačića pregledala je liječnička služba hrvatske reprezentacije te je obavio i pregled magnetskom rezonancijom u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina. Veznjaku Chelseaja i Vatrenih dijagnosticirana je upala hvatišta Ahilove tetive na desnoj nozi, zbog čega ne može konkurirati za predstojeće utakmice protiv Slovačke i Azerbajdžana.

gol expired Igra skrivača je završena: Rakitić mora odlučiti, Dalić mu je dao sve, nije ovo zaslužio divider

Izbornik Zlatko Dalić odlučio je aktivirati pretpoziv veznom igraču Hajduka, Miji Caktašu, koji će se već danas priključiti svjetskim doprvacima.

Podsjetimo, Ivan Rakitić će nakon Walesa propustiti i utakmice u Slovačkoj i Azerbajdžanu. Razlog je nesređena situacija u klubu koji ga želi prodati.

Gotov je prijelazni rok, ovo su najvažniji poslovi: Sudbina talentiranog Hrvata ostaje nepoznanica Neymar (Foto: AFP) AS Roma (Foto: AFP) Nikola Kalinić (Foto: AFP) +2 Mauro Icardi (Foto: AFP)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider