Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Hrvatska reprezentacija
"igrom slučaja"

Hrvatskoj sudi Slovenac koji je uhićen u seks-skandalu: Bio na kobnoj zabavi srpske starlete Tijane Ajfon

Sudi Ligu prvaka i uspinje se na sudačkoj ljestvici, a nije ga zaustavilo ni neugodno iskustvo iz posjeta Bosni i Hercegovini...

Slovenski sudac Slavko Vinčić sudit će utamkicu Turske i Hrvatske, koju možete gledati na gol.hr-u i Novoj TV UŽIVO od 18:15, kada počinje specijalna emisija.

Vinčić je nadolazeća slovenska sudačka zvijezda, ali i čovjek koji je punio medijske stupce kada se našao na zabavi srpske starlete Tijane Ajfon u Bjeljini.

Zabava je završila racijom, a osim uhićenja, policija je zaplijenila drogu i oružje. Tijana Ajfon uhićena je zbog sumnje za podvođenje i organiziranu prostituciju.

Vinčić, bivši pomoćnik Damira Skomine, tvrdio je tada da se slučajno našao na zabavi.

gol expired VIDEO: Hrvatska zabila tri pogotka, ali isto toliko i primila u golijadi u Istanbulu! divider

"Osim što sam sudac, imam i svoju tvrtku. Bio sam na poslovnom putu i sastao sam se sa svojim poslovnim partnerima. Prihvatio sam poziv nakon sastanka, što je bila najveća pogreška u mom životu", rekao je.

"Igrom slučaja našao sam se na ranču na kojem je bilo 40-ak ljudi. Sjedio sam sa svojim društvom, nešto popio i pojeo, a onda je došla policija. Nemam veze s uhićenima, prvi put u životu sam ih vidio. Ispitali su nas kao svjedoke, ali pustili su nas jer nismo poznavali uhićene", dodao je.

"Nismo imali ništa s time. Nije bilo orgija, nisam vidio oružje", bila je njegova verzija događaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider