Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Dobrodošla pomoć

Pogledajte golove: Perišić show pa fantastičan pogodak Velšana

Pogledajte golove s utakmice trećeg kola skupine E kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Hrvatska je protiv Walesa povela u 17. minuti autogolom stopera Jamesa Lawrenca, koji je u pokušaju čišćenja loptu pospremio u vlastitu mrežu. Da nije dirao loptu, posao bi vrlo vjerojatno dovršio Andrej Kramarić koji je bio na drugoj vratnici.

Hrvatska je imala dozu sreće, ali golu je prethodila sjajna akcija. Vatreni su dočekali neopreznost Walesa i brzom akcijom stigli u mat-poziciju, a možda i ključni potez odigrao je kapetan Luka Modrić sjajnom dijagonalom za "asistenta" Ivana Perišića.

I kod drugog pogotka Vatrenih glavni protagonist bio je Ivan Perišić, ovaj put u ulozi strijelca i ponovno nakon Modrićeve lopte.

Igrala se 48. minuta, Velšani su bili dekoncentrirani u obrani, loptu je prihvatio Modrić i dao na lijevu stranu za Perišića koji ju je primirio, namjestio se na šut i neobranjivo pogodio za povećanje vodstva Hrvatske. Kroz šumu nogu je prošla ta lopta, srećom i pokraj vratara Waynea Hennesseyja.

Velšani su u posljednjih 20-ak minuta zaigrali puno ofenzivnije i u 77. su uspjeli smanjiti. Strijelac je bio David Brooks, igrač koji je ušao u igru u 65. minuti. Pokraj Milana Badelja si je ovaj igrač Bournemoutha stvorio prostor za šut, pucao, a lopta je pogodila Domagoja Vidu, promijenila smjer i završila u mreži.

Kako ste doživjeli pobjedu protiv Walesa?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider