Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
lijepa uspomena

Vatreni se okupili usred norijade: Maturanti se fotografirali s reprezentativcima

Zagrebački maturanti dobili su lijepu uspomenu za zadnji dan srednje škole - njihova norijada poklopila se s okupljanjem reprezentacije Hrvatske.

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u hotelu Capital u centru Zagreba uoči priprema za Euro 2020. Vatreni su još u nepotpunom sastavu, a prvi dio priprema odradit će u Rovinju.

Europsko prvenstvo za Vatrene počinje 13. lipnja, kada će na Wembleyju u 15 sati Hrvatska igrati protiv Engleske. Prvi test za Dalićeve izabranike već je 1. lipnja u 18 sati, kada je na rasporedu utakmica Hrvatska - Armenija, koju ćete moći pratiti u izravnom prijenosu na gol.hr-u i Novoj TV.

Vatreni su se okupili usred neslužbene norijade. Iako službene norijade ove godine nema zbog pandemijskih razloga, maturanti su se svejedno okupili u velikom broju u centru Zagreba. Zaustavili su press-konferenciju Miroslava Škore, a naletjeli su i na hrvatske nogometaše.

gol expired Bišćan najavio promjenu za povijesni susret mlade reprezentacije: Tri nova igrača na popisu divider

Fotografi su uhvatili skupinu maturanata kako se fotografira s Josipom Juranovićem, kao i dobro raspoloženog Nikolu Vlašića, odnedavno oženjenog čovjeka i budućeg oca, koji je privukao pozornost maturantica u prolazu.

Sve u svemu, lijepa uspomena za maturante, dok će zasigurno i veseli maturanti podići raspoloženje u hrvatskom kampu.

"Već stoti put vraćam se na to, nama treba zajedništvo. Zajedništvo i rezultat nose dobru atmosferu u reprezentaciji", rekao je Zlatko Dalić na press-konferenciji.

Dalić najavio pripreme za Euro 2020

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider