Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
slave i englezi

Sada je sve jasno: Hrvatska ponovno mora pokoriti nogometni hram za Final Four Lige nacija

Pobjedom protiv Španjolske, Hrvatska je ostala u igri da će osvojiti grupu 4 Lige nacija.

Nakon večerašnje 3:2 pobjede protiv Španjolske u Ligi nacija, Hrvatska je ostala u igri za prvo mjesto grupe 4 i vjerojatno je osigurala status nositelja u ždrijebu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, koje će se održati 2. prosinca! 

Vatreni su pobjedom i s tri osvojena boda na Maksimiru došli na četiri i izjednačili su se s Engleskom na diobi drugog mjesta. Trenuto su Englezi ispred nas zbog bolje gol-razlike.

Da bi osvojila prvo mjesto Hrvatska u nedjelju mora slaviti protiv Engleske na Wembleyju bilo kojim rezultatom. U tom bi slučaju imala sedam bodova, Španjolska šest, a Engleska četiri i ispala bi iz Lige A.

U slučaju da izgubi od Engleske, Hrvatska je posljednja i ispada u niži rang natjecanja, Englezi osvajaju skupinu i odlaze u polufinale Lige nacija, a Španjolska je druga.

U slučaju remija 0:0, Hrvatska je posljednja s istim brojem bodova kao i Engleska zbog lošije gol-razlike. U slučaju bilo kojeg drugog remija Vatreni će biti drugi zbog boljeg međusobnog omjera s Englezima, nakon što je prvi susret na Rujevici završio s početnih 0:0. U tom bi slučaju Hrvatska bila ispred zbog gola u gostima.

Prijenos utakmice Engleska - Hrvatska možete pratiti u nedjelju na Novoj TV i GOL.hr-u s početkom u 15 sati. 

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider