Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Nekoliko odluka

HNS otkrio gdje će Vatreni početi kvalifikacije, ni riječi o Hajduku i Poljudu

U Zagrebu je održana sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na sjednici Izvršnog odbora održanoj ovog ponedjeljka u Zagrebu Hrvatski nogometni savez donio je odluku kako će hrvatska nogometna reprezentacija prvu utakmicu kvalifikacija za Euro 2020. protiv Azerbajdžana igrati 21. ožujka 2019. godine na stadionu Maksimir u Zagrebu.

Odluka o tome gdje će se igrati preostale tri utakmice donijet će se naknadno, a kakva je reakcija na Hajdukov pozitivni odgovor za domaćinstvom jedne od utakmica kvalifikacija, iz HNS-a nisu otkrili.

Na njihovoj službenoj stranici stoji od važnijih zaključaka sa sjednice Izvršnog odbora stoji kako je usvojen Kalendar natjecanja za 2019. godinu, kao i novi Pravilnik o licenciranju i nova Odluka o visini naknade za treniranje i razvoj igrača.

Grb ostaje isti

Ono što je možda i najzanimljivije sa sjednice jest odluka kako se ipak neće mijenjati grb HNS-a. Iako su nedavno raspisali javni natječaj za prijedloge izgleda novog grba, zaključili su kako niti jedno pristiglo rješenje ne bi predstavilo poboljšanje u odnosu na postojeći grb te stoga neće mijenjati aktualni grb za idući natjecateljski ciklus.

Dodajmo kako će se 20. prosinca s početkom u 11:30 u zagrebačkom hotelu Westin održati programska sjednica Skupštine HNS-a.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider