Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
najavio susret vatrenih i furije

Dinamov Španjolac otkrio za koga će navijati: "Ako me ne žele, mogu igrati za Hrvatsku"

Madridski sportski list As izabrao je Danija Olma za sugovornika uoči utakmice Hrvatske i Španjolske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dani Olmo još je kao tinejdžer zamijenio čuvenu Barceloninu La Masiju zagrebačkim Dinamom. Čini se da mladi ofenzivac nije pogriješio; s tek 20 godina ponajbolji je igrač Dinama, a nominiran je i za prestižnu nagradu Golden Boy, koja se dodjeljuje najboljem mladom igraču do 21 godine. Olmo se tako našao u društvu imena poput Kyliana Mbappea i Justina Kluiverta. 

Olmo se sve češće spominje i kao mogući hrvatski reprezentativac. Bio je član mladih španjolskih selekcija do 16 i 17 godina, ali u seniorskoj konkurenciji mogao bi nastupiti za Hrvatsku.

Hrvatska i Španjolska susreću se večeras u 20:45 uz izravni prijenos na Novoj TV i GOL.hr-u. Utakmica počinje u 20:45, a specijalnu emisiju Nove TV s gostima i javljanjima iz Elchea gledajte već od 20:15.

Bit će to susret dviju potencijalnih Olmovih reprezentacija, a mlada uzdanica Dinama najavila je utakmicu za madridski As.

Neizbježno je bilo pitanje njegove reprezentativne budućnosti. Olmo je otkrio da se nada pozivu u španjolsku U21 reprezentaciju.

''Čekam da me pozovu. Igram na visokoj razini u Hrvatskoj tri godine, a još nisam dobio tu čast. Moj je san od djetinjstva zaigrati za Španjolsku'', rekao je.

''Pokrenuli smo proces dobivanja državljanstva. Ako me Španjolska u budućnosti ne bude htjela, moći ću igrati za Hrvatsku. Velika je čast što me viceprvak svijeta želi u svojoj momčadi. Tko ne bi želio igrati s Rakitićem i Modrićem?'' rekao je i otkrio za koga će navijati.

''Španjolac sam, ali živim u Hrvatskoj i volim obje reprezentacije. Vjerojatno ću slaviti sve golove večeras'', zaključio je Olmo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider