Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Novi ciklus kvalifikacija

Kramarić upozorio: ''Mogli bi imati problema s njima, u jednom danu su rasprodali stadion''

Svjetski doprvaci u ponedjeljak su se okupili u Zagrebu uoči početka kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Nakon što su odradili otvoreni trening za javnost, hrvatski reprezentativci u tišini se pripremaju za početak kvalifikacija za Euro 2020. godine. Prvu utakmicu u novom ciklusu kvalifikacija Hrvatska igra s Azerbajdžanom u četvrtak s početkom u 20.45 sati, a nakon toga putuje u Budimpeštu na noge Mađarskoj.

''Mislim da bi mogli imati dosta problema s Mađarskom, praktički u jednom danu su rasprodali stadion, ali volio bih da prije kod kuće riješimo Azerbajdžan i da nemamo nekakvih problema'', napomenuo je hrvatski napadač Andrej Kramarić te nadodao:

''Uvijek će se pitati samo nas. Mislim da tko god dođe ovdje, da će biti motiviran od prve minute. Svi znaju da smo bili drugi na svijetu i možemo ući u probleme ako nećemo biti koncentrirani. Zato trebamo biti pravi od prve minute i kako to priliči doprvaku svijeta. Na papiru to izgleda lagano, ali ako mi nećemo biti na svojoj razini, moglo bi biti problema.''

Škakljiva odluka koja može stvoriti frku: Dva ključna problema i što muči Dalića Josip Brekalo slavi pogodak (Foto: AFP) Kalinić u kaciji protiv Engleza (Foto: AFP) Tin Jedvaj (Foto: AFP)

Vatreni su u 12 utakmica na otvaranju kvalifikacijskih ciklusa upisala sedam pobjeda, četiri neodlučena ishoda i jedan poraz uz pozitivnu razliku pogodaka 19-4. Jedini poraz Hrvatska je doživjela na startu kvalifikacija za EP 2000. u Belgiji i Nizozemskoj od Irske u Dublinu i na koncu smo bili treći u skupini ostavši bez plasmana na EP.

''Atmosfera u reprezentaciji je super. Opet smo svi na okupu nakon par mjeseci i jedva čekamo utakmicu. Azerbajdžan sigurno nije ekipa za podcijeniti. Moramo se dobro postaviti, jer znamo što znači dobar početak kvalifikacija. No ako svi damo 100 posto, mislim da ne bi trebalo biti problema'', izjavio je Duje Ćaleta-Car.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider