Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Prosinečki najavio veliki transfer: Dinamov Argentinac bi jako dobro došao Zvezdi!

Jedan od glavnih igrača Dinama mogao bi završiti na Marakani...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon Andreja Kramarić, čini se da je trener Crvene zvezde Robert Prosinečki „bacio oko“ na još jednog igrača Dinama.

>> VIDEO Počeo ples milijuna: Dinamo u lovu na Brazilca ubitačnog udarca!

>> VIDEO Vaha otkrio koga bi želio dovesti u Dinamo: Mamić na potezu!

>> Mamić: Nemam pojma o Zvezdi i Hajduku. Kramarić ostaje u Dinamu!

U beogradskim kuloarima sve se više priča kako je Zvezda zainteresirana za iskusnog argentinskog braniča u redovima „modrih“ Leandra Cufrea. Prosinečki je potvrdio kako cijeni oba spomenuta igrača Dinama. Nije potvrdio, ali niti demantirao mogućnost transfera, što samo po sebi dovoljno govori.

"Kramarića znam dugo, još od pionirskih dana. U pitanju je dečko koji je kao pionir i junior dao 400 golova, što je apsolutni rekord u povijesti Dinama. Što se tiče Cufrea, dovoljno je reći da je igrao za Romu, Monaco i Dinamo, kao i da je bivši argentinski reprezentativac. Iskusan je i sigurno bi nam dobrodošao. Ali, o pojačanjima možemo pričati tek kada se završi sezona“, izjavio je Prosinečki za srpske medije.

Cufre nikako da produži ugovor s Dinamom koji mu istječe ovoga ljeta, a čelnici „modrih“ započeli su potragu za njegovim nasljednikom na lijevoj bočnoj strani. Na meti Dinama je, među ostalim, lijevi bočni švedskog prvaka Molmoea Ricardinho. Čini se da će Cufreov ostanak ili odlazak iz Zagreba ovisiti o realizaciji tog transfera. Ricardinho je skup igrač, a osim toga interes za Brazilcem pokazali su neki španjolski i njemački klubovi, pa će Dinamo dosta teško realizirati taj transfer.

Cufre je svojim igrama i ponašanjem ostavio sjajan dojam na čelnike Dinama i trenera Vahida Halilhodžića. Oni to barem tako prezentiraju u javnosti. Stječe se dojam da među njima vlada idila, no čini se da to baš nije potpuna istina. Naime, Cufre tvrdi da mu još nitko iz Dinama nije ponudio produžetak ugovora, a čelnici Dinama kažu kako Argentinac oteže s konačnom odlukom. Očita je kontradiktornost između ove dvije tvrdnje, iz čega se može zaključiti kako su sve opcije otvorene, pa i ta da Cufre na kraju završi na Marakani.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider