Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlučit će Mamić?

Leko progovorio za Dnevnik Nove TV o izbacivanju iz momčadi!

Jerko Leko progovorio je za Dnevnik Nove TV o incidentu koji se dogodio netom nakon prolaska Dinama u Ligu prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iznenađujuća je bila Čačićeva odluka da izbaci iz momčadi Jerka Leku i Nikolu Pokrivača. Nakon prolaza u Ligu prvaka, poput munje je odjeknula vijest da trener više ne računa na spomenuti dvojac.

''Trener nam je na treningu poslije Maribora rekao da više ne računa na nas. Također nam je rekao da u nama ne vidi dovoljno želje te da se javimo Zdravku Mamiću oko naše daljnje sudbine. Mamić se vraća u subotu i onda ćemo više znati. Do tada će prijelazni rok biti gotov i ja se nadam u dobar ishod'', izjavio je Jerko Leko za Dnevnik Nove TV te nadodao:

''Smatram se igračem Dinama, to je moj klub, tu sam odrastao i nadam se da ćemo pronaći neko rješenje te da ću i dalje biti s momčadi. Iznenadila me Čačićeva odluka, jer uvijek dajem sve od sebe na terenu. Zalaganje nikad nije bilo upitno kod mene, što bi trebali ipak prevladati.''

Kao jedan od razloga Čačićeve odluke spomenulo se nezadovoljstvo Leke oko pozicije u momčadi.

''Jedino što sam izjavio je to da bih htio igrati na svojoj poziciji. Tu se najbolje osjećam i mogu najviše dati za momčad. Normalno da je trenerova stvar odabira gdje će me staviti u momčad. Da me izabere za golmana, bio bih golman. To je njegova stvar, ali sam time izgubio mjesto u početnoj postavi jer ne mogu u kontinuitetu igrati dobro na poziciji koja mi nije prirodna. Tako sam mu i rekao'', objasnio je Dinamov veznjak.

Čačić je zasad dosljedan u svojoj odluci...

''Nema šanse da se vrate u momčad'', bila je jedna od posljednjih njegovih izjava na tu temu.

''Nadao sam se da ću kao kapetan predvoditi ekipu u Ligi prvaka kada Badelj ode. No, kao što sam rekao, došao sam ovdje osvajati trofeje, spreman sam ispričati se ako sam nešto krivo rekao i spreman sam prihvatiti rad sa strane dok se sve ne riješi pa ćemo vidjeti. Nadam se da ću još zaigrati na Maksimiru'', zaključio je Leko.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider