Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare
Nogomet
Ismar, Nikola i Andrija

Hajduk predstavio trio svojih bisera: Upoznajte ih!

Hajduk je predstavio trojicu talentiranih nogometaša s kojima je potpisao profesionalne ugovore.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sportski direktor Goran Vučević nije htio govoriti o brojkama, ali je naglasio kako će se ugovori potpisani s ovim trojcem potpisivati i ubuduće sa svim mladićima iz omladinskog pogona za koje struka procijeni da su kalibar za prvu momčad: "Ovaj kriterij koji smo potpisali je kriterij koji će se ubuduće primjenjivati s igračima iz našeg podmlatka. O detaljima ne bih, jer sam se s predsjednikom dogovorio da ćemo neke stvari ipak zadržati unutar kluba."

Napokon dobre vijesti za Hajduk: Veliki strah je nestao...

Ismar Hairlahović rođen je 4. ožujka 1996. u Cazinu, na sjeverozapadu BiH. Kako kaže Vučević, dolazi iz jedne jako skromne obitelji, odličan je učenik i igrač vanserijskih mogućnosti: "Ovo je jedna velika čast, iznimno mi je drago zbog ovog potpisivanja. Svi znamo što znači Hajduk, klub s velikom tradicijom i poviješću. Nakon potpisivanja ugovora trebamo još jače raditi kako bi opravdali ovaj status. Hvala svima koji su mi pomogli u dosadašnjem radu. Najdraža mi je pozicija centralni vezni, najdraži igrač Hajduka mi je Senijad Ibričića, a iz europskog nogometa Xavi. Drago mi je što uspijevam uz malo truda i volje ukomponirati i školu i nogomet", rekao je Hairlahović.

Nikola Vlašić mlađi je brat Blanke Vlašić, rođen 4. listopada 1997. Vučević za njega pak kaže da je igrač, 'blago rečeno, vanserijskih mogućnosti': "Sestra stoji iza mene, čestita mi i daje punu podršku. Meni je, a mislim i svakom Splićaninu čast i san što sam potpisao za Hajduk. Ovo mi je još samo jedan motiv za dalje. Najdraža pozicija mi je polušpic, a najdraži igrač Aguero, iako ne igramo baš na istoj poziciji. Od Hajdukovih igrača ne bih izdvajao nikog", kazao je Vlašić.

Andrija Balić debitirao je za Hajduk protiv Bešiktaša. Rođen 11. kolovoza 1997., dolazi iz hajdučke obitelji iz Dugopolja: "Osjećaj je jako dobar, svima je čast potpisati ugovor s Hajdukom. Što se tiče uzora, najdraži mi je Iniesta", izjavio je Balić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider