Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
I još su to objavili

Ovako se zabavlja nogometaš kad ne zna što bi s novcem

Da uistinu ima luđaka na ovome svijetu, koji ne znaju što bi s viškom novca, pokazao je nekad talentirani nizozemski nogometaš Royston Drenthe, ali i njegov neimenovani prijatelj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, potonji je putem kamere snimio sebe i Drenthea kako jure u Ferrariju ulicama nepoznatog grada, te pritom konzumiraju pivo! Drentheov prijatelj snimio je i "slalom" kojeg je na cesti napravio igrač Alanije, pritom ugrožavajući svoj, ali prije svega tuđi život. Kao vrhunac svega Drentheov je prijatelj sve to objavio na internetu!

Drenthe je ponikao u omladinskom pogonu Feyenoorda, a 2007. godine je nakon impresivnog nastupa na U21 Europskom prvenstvu stigao u Real. No, u "kraljevskom klubu" nije se najbolje snašao, pa je poslan na posudbu u dva navrata, u Heracles i Everton.

Ove godine je prošlog mjeseca debitirao u novom klubu Alaniji Vladikavkaz, a nakon te utakmice s Rostovom, njegov trener Valerij Gazajev nazvao ga je 'velikim profesionalcem i pravim primjerom za djecu'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider