Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Na piru je pare spiskao...

Glavni trač s Messijeva vjenčanja: Dobio po ušima od žene i "umro" od srama

Gerard Pique nije imao sreće na vjenčanju Lionela Messija u Rosariju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S glamuroznog vjenčanja Lionela Messija u Rosariju procurila je jedna pikanterija. U glavnoj ulozi bio je Gerard Pique, Messijev suigrač iz Barcelone.

Barca na nogama: Messi napušta suprugu i u tajnosti potpisuje ugovor života

Dok je njegova ljepša polovica i poznata pjevačica Shakira plijenila pažnju javnosti svojom već nošenom haljinom i frizurom, koje su modni kritičari žestoko iskritizirali, Pique se zabavljao u hotelskoj kockarnici Casino City Center de Rosario.

Argentinski mediji doznali su da je Pique, inače strastveni kockar koji barem jednom godišnje posjeti Las Vegas i oproba sreću, prokockao u kratkom vremenu 15 000 eura. S obzirom na to koliko zarađuje u Barceloni, to je zanemariva svota, sitniš koji potroši dok „skoči po cigare“.

Međutim, za Piquea je puno neugodnije bilo to što ga je od stola navodno odvukla bijesna partnerica koja mu je održala bukvicu. Shakiru nije uzrujala količina izgubljenog novca, nego ponašanje njezina partnera, kojem je zamjerila da ne može izdržati bez omiljene zabave čak ni za vrijeme prijateljeve svadbe. Eh, te žene, ne daju čovjeku mira ni mogućnosti za malo zadovoljstva...

Kako god, u Piqueovu obranu može se reći da nije bio jedini slavni gost koji je te večeri posjetio kockarnicu. To su argentinskim medijima potvrdili menadžeri hotela, ali Piqueovo ime jedino je procurilo u javnost. Netko ga je „odrukao“ novinarima i tako je završio na naslovnim stranicama. Bad luck!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider