Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Strašno je boljelo

Evo što je Diega Costu mjesecima razdiralo: 'Što sam to, zaboga, učinio?'

Biografija brazilsko-španjolskog nogometaša izašla je na tržište u svibnju prošle godine i bavi se Costinim životom do odlaska iz Atletico Madrida u Chelsea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadača Chelseaja Diega Costu prati glas tvrdog i rabijatnog tipa, no čini se da ima i prilično meko srce, barem se tako može zaključiti po nekim dijelovima Costine biografije pod nazivom „Umjetnost ratovanja“, a koju potpisuje španjolski novinar Fran Guillen.

Biografija brazilsko-španjolskog nogometaša izašla je na tržište u svibnju prošle godine i bavi se Costinim životom do odlaska iz Atletico Madrida u Chelsea. U jednom dijelu knjige Guillen je zapisao anegdotu koju mu je ispričao Paulo Assuncao, Costin sunarodnjak i bivši suigrač u Atleticu.

Costa je, naime, nehotice usmrtio vlastitog psa tako što ga je pregazio automobilom. Assuncao je prije neki dan za španjolske medije opisao kako se to točno dogodilo i kako se Costa osjećao.
„Diego je kupio jorkširskog terijera, no jednog dana, kada je parkirao automobil, nije primijetio da mu se pas mota oko automobila i nehotice ga je pregazio. Bio je potpuno shrvan, totalno depresivan, i to mjesecima. Kad sam ga upitao što mu je, zamalo se rasplakao“, kazao je Assuncao, a potom je citirao što mu je rekao:

„Što sam to, zaboga, učinio? Ne mogu vjerovati da sam ubio vlastitog psa. Istrčao je da me pozdravi, nisam ga vidio i jednostavno sam ga pregazio“, kazao je Costa svojem sunarodnjaku, pokazujući da osim snažnog karaktera ima i meko srce.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider