Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Pet ćevapa u lepinju"

Pogledajte kako je Lukaku "osjetio grčke šamare s Kajzerice"

On je potpuni luđak, dužno poštovanje Lukakuu, ali ne želi frku s njim.

Belgija će u nedjelju ugostiti Hrvatsku u posljednjoj pripremi Vatrenih pred Europsko prvenstvo, a uoči te utakmice u goste im je stigla Grčka, koja je u (ne)prijateljskoj utakmici odigrala 1:1 protiv najbolje rangirane reprezentacije svijeta.

Utakmica je u načelu bila prijateljska, međutim nije bilo puno ljubavi na terenu, naprotiv pri kraju prvog dijela veliki prijatelji su se opasno zakačili, a jedna od sporednih uloga u incidentu pripala je braniču Lokomotive Kyriakosu Papadopoulosu.

Crveni vragovi vodili su golom Hazarda mlađeg, a krajem polluvremena Georgios Tzavellas zakuhao je cijelu priču, po duelu s Romeluom Lukakuom prelako se srušio u šesnaestercu.

Interov napadač barem je tako procijenio i nešto mu je dobacio, Grk mu se unio u lice, a veći incident spriječili su sudac i branič Lokomotive, koji je rukama uhvatio Lukakua za lice gestikulirajući mu nešto u stilu „smiri se, dragi“.

Tzavellas i Papadopoulos u drugom dijelu vratili su Lukakuu na terenu jer su u 66. minuti bili u naslovnim ulogama pri izjednačujućem golu za 1:1.

Lukaku osjetio grčke šamare s Kajzerice

Vješt fotoreporter uhvatio je Papadopoulosa baš u trenutku kad je hvatao interovca za lice, a komjuniti menadžer hrvatskog prvoligaša duhovito je poentirao.

 "Lukaku osjetio grčke šamare s Kajzerice.“

Navijači su si također dali oduška na društvenim mrežama komentiravši: „Papadopoulos je potpuni luđak, dužno poštovanje Lukakuu, ali ne želi frku s njim“ ili „Tzavellas i Papadopoulos su „pračovjeci“, samljeli bi Lukakua…“

Orgije grčkih navijača na Twitteru pogledajte OVDJE

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider