Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
za vrijeme eura

Pogledajte luksuz u kojem će Vatreni boraviti u Rovinju, noćenje košta čak 16 tisuća kuna

Vatreni će na Euro 2020. putovati iz Pule.

Za točno 12 dana Hrvatska i Engleska igraju prvu utakmicu skupine na Europskom prvenstvu, a nekoliko dana prije puta HNS je odlučio ostati u Rovinju gdje će boraviti tijekom cijelog prvenstva i avionom iz Pule letjeti na odredišta.

Razlog te odluke je odluka škotskih vlasti prema kojoj bi cijela momčad morala u karantenu ako se jedan igrač zarazi koronavirusom.

Vatreni će tako boraviti u luksuznom Grand Park hotelu s pet zvijezdica. Hotel pruža nevjerojatan pogled na centar Rovinja, a hrvatski nogometaši mogu uživati u vrhunskoj usluzi.

Najskuplje noćenje u spomenutom hotelu košta čak 16 tisuća kuna, a noćenje u najjeftinijoj sobi je ''samo'' pet tisuća kuna.

Hotel ima tri bazena, spa centar te razne pogodnosti u kojima Vatreni mogu odmarati u slobodo vrijeme. Vatreni će trenirati na igralištu NK Rovinj.

"Mislim da je u ovim okolnostima ovo najbolja odluka za reprezentaciju. Znamo da ćemo imati odlične uvjete, vrhunski smještaj i kvalitetan teren, a to u ovako kratkom roku drugdje ne možemo dobiti. Potrudit ćemo se imati svoj mir koji je također potreban, a s druge strane, podrška naroda može nam samo dati dodatnu energiju. S obzirom na cijelu priču s pandemijom, ovo je najbolji rasplet, imamo jedinstvenu priliku provesti prvenstvo u svojoj zemlji", izjavio je izbornik Zlatko Dalić.

"Reagirali smo odgovorno i brzo pronašli najbolje rješenje za reprezentaciju u ovim izuzetnim okolnostima. Nismo mogli dozvoliti da se boravkom u Škotskoj dovedemo u opasnost da veći dio momčadi mora u samoizolaciju. Reprezentacija u Rovinju ima provjereno odlične uvjete za boravak i za rad, a druge opcije u inozemstvu bi u ovom trenutku bile improvizacija. U Hrvatskoj smo doma, tu će nam biti najugodnije u ovim okolnostima i zato smo se svi složili da je to najbolja odluka", izjavio je izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić.

VIDEO Hrvati uoči EURA izgubili kamp u Škotskoj

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider