Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
CR7 ima novu frizuru

VIDEO Okršaj Ronalda i Balea za Zlatnu loptu i status najveće zvijezde

Portugal i Wales sastaju se u polufinalu Eura, a Ronaldo i Bale borit će se za primat najveće zvijezde.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo potpuno je spreman za večerašnji okršaj s Walesom i svojim suigračem iz Real Madrida Garethom Baleom u polufinalu Europskog prvenstva. Znajući da će biti u središtu pažnje svjetske javnosti, Ronaldo je otišao frizeru i napravio novu frizuru. Bale vjerojatno neće mijenjati imidž, njemu estetika nije toliko važna kao pomodnom Portugalcu.

Iako izbornik Portugala Fernando Santos upozorava da Ronaldo i Bale neće biti sami na terenu, jasno je da će njih dvojica biti u prvom planu.
Ronaldo još uvijek ima status veće zvijezde i boljeg igrača, no možda bi se to moglo promijeniti nakon ove utakmice.

Vrlo dobrom partijom u finalu Lige prvaka Bale je uzdrmao Ronaldov status nedodirljivi zvijezde. Ne treba zaboraviti da je Bale bio jedan od dva ključna igrača Reala i u osvajanju „decime“ u Lisabonu, gdje je Ronaldo također bio bio "nevidljiv". Iako su španjolski mediji posljednjih godinu-dvije oštro kritizirali Velšanina, to nije ostalo nezapaženo. Ako Bale večeras još jednom zasjeni Ronalda, „mali princ“ bi mogao zasjesti na „kraljevski tron“.

Sasvim je moguće da će u tom slučaju biti proglašen i za najboljeg igrača Eura, a onda će biti favorit i za osvajanje FIFA-ine Zlatne lopte. Takav rasplet priče zacijelo se ne bi svidio samoljubivom Portugalcu. Stoga će Ronaldo učiniti sve da zadrži „prijestolje“, no vjerojatno će morati pružiti znatno bolju partiju nego u dosadašnjem dijelu turnira.

Ronaldo do sada nije briljirao, bolje rečeno bio je debelo ispod svojeg prosjeka. Portugal je stigao do polufinala ponajviše zaslugom taktičke genijalnosti izbornika Santosa i nadahnućem mladog Renata Sanchesa.
Portugalska javnost očekuje od Ronalda da konačno proradi. Trenutak ne može biti bolji i blještaviji. Ronaldo je za tu priliku pripremio frizuru, ali svjetla reflektora ovaj put mogla bi otići će na drugu stranu ako ne odigra na očekivanoj razini.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider