Automoto
SPORTOVI
Automoto

Raikkonen: 'Hamilton je brži od nas'

Finac Kimi Raikkonen priznao je da je u Kini Hamilton bio preveliki zalogaj za njega i njegovog klupskog kolegu Felipea Massu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Imali smo mogućnosti pobijediti, ali naša utrka u Kini nije bila dovoljno doba da pobjedimo konkurente. Bolid nije bio loš, ali nije bio na 100 posto svojih mogućnosti,' rezimira Raikkonen.

Ono što je Raikkonen istaknuo kao pozitivnu stvar je vraćanje 'pozitivnog osjećaja' i dobru formu prije posljednje utrke u Brazilu. Kimi je pohvalio i Ferrarijeve mehaničare.

>> Raikkonen: 'Ovo definitivno nije bila moja godina!'

>> Raikkonen: 'Trebat će mi čudo'

'Konačno mogli smo ubirati plodove dobrog rada na bolidima u zadnjih nekoliko mjeseci. Kada jednu stvar radiš kako treba, odmah vidiš rezultate,' rekao je Kimi.

Aludiravši tako na vodeće mjesto Ferrarija u poretku bolida sa 11 bodova prednosti nad McLarenom. Hamilton je bio dominantan veći dio utrke i nije im dao šansu.

'Imali smo jednaku razinu natočenog goriva, tako da nam je Hamiltonova pogreška dala šansu za pobjedu. No, bio je brži od nas u prvim krugovima i nakon odlazaka u boks. Dok smo se mi konsolidirali već je bilo kasno'.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider