Automoto
SPORTOVI
Automoto
Novi trenutak

Dobre vijesti o Schumacherovu oporavku: Više nije u Švicarskoj

Sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 već neko vrijeme nije na obali Ženevskog jezera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poslije dugog perioda u kojem nije bilo nikakvih informacija vezanih za oporavak Michaela Schumachera, stigle su novosti o legendarnom Nijemcu.

Njemački magazin Bunte tvrdi da se Schumacher više ne nalazi u svojoj vili u mjestašcu Gland na obali Ženevskog jezera, već da se cijela obitelj odlučila preseliti i zimu provesti na španjolskom otoku Mallorca.

Stigli prije Božića

Prema njihovim saznanjima, to se dogodilo 20. prosinca, što znači da je obitelj Schumacher na Mallorci već skoro dva mjeseca.

Vilu u kojoj se sada nalaze prošle su godine kupili od predsjednika Real Madrida Florentina Pereza.

Najavljene ekskluzivne fotografije

Bunte navodi da ima ekskluzivne fotografije koje bi trebale biti objavljene u tiskanom izdanju sljedeći tjedan. Navodno se na njima nalazi Schumacher, kojeg su fotografirali dok se sunčao na balkonu.

Ovo je, ako je istina, zaista novi trenutak u procesu oporavka najvećeg vozača u povijesti Formule 1. Više od pet godina, od 29. prosinca 2013. godine kada je pao i glavom udario o kamen u francuskom zimovalištu Meribel, Schumacher se pokušava oporaviti, a na izričito inzistiranje njegove obitelji i menadžerice Sabine Kehm, javnosti ne žele davati nikakve vijesti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider