Tenis
SPORTOVI
Tenis
"Iskoristili su ga"

Čovjek koji je promijenio život Đokoviću: ''Da se cijepio, njegova bi karijera bila u opasnosti''

Igor Četojević i Novak Đoković susreli su se 2010. godine na Davis Cupu koji se igrao u Splitu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dr. Igor Četojević, čovjek koji je savjetovao Novaku Đokoviću da izbaci gluten iz svoje prehrane, komentirao je nedavnu pravnu sagu srpskog tenisača u Australiji.

"To je politika, čista politika", rekao je Četojević, koji se prvi put susreo sa srpskim tenisačem 2010. godine na Davis Cupu, na meču između Hrvatske i Srbije koji se igrao u Splitu.

gol expired Đokovića razveselile vijesti iz Velike Britanije, ali nije sigurno da će igrati na Wimbledonu divider

Kontroverzni doktor tvrdi da Đoković nije antivakser, prenose ciparski mediji.

"Novak nije protiv cijepljenja, kao što tvrde u medijima. On se zalaže za slobodu izbora i zato je opasan za ove "štakore" iz vlade", kazao je pa za sve optužio australsku vladu.

"Samo su tražili izgovor za svoje greške. Novak je dobio vizu, imao je medicinsko izuzeće, a političari su iskoristili slavnog sportaša poznatog po originalnim stavovima kao alibi za svoje neuspjehe. Đoković je kao došao u Australiju kako bi proširio koronavirus, a tko je onda kriv za dvije godine neuspješne borbe s koronavirusom."

gol expired Nadal je bio na rubu ispadanja s Australian Opena, a onda je zatražio pomoć: Bio je to presudan trenutak divider

Iako nije protiv cijepljenja, Đoković se ne želi cijepiti jer bi, kako tvrdi Četojević, tako doveo svoju karijeru u opasnost.

"Zna da postoji mogućnost da naškodi svome zdravlju, njegova karijera bi bila u opasnosti da se cijepio. Sve više cijepljenih ljudi ima probleme, redovno ih susrećem u svojoj ordinaciji", rekao je Četojević pa zaključio:

"Sloboda izbora. Nitko vam ne smije zavrnuti ruku kako biste bili zdravi i sretni, a za to se Đoković zalaže."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider